Hartverwarming – Chantal Claassen

Hartverwarming
Toen ik mee kreeg dat Zomer en Keuning kort verhalen uitbracht waaronder die van Chantal. Wist ik dat ik die wilde lezen. Dus ergens tussen twee haltes in de trein heb ik dit gelezen!

De flaptekst:
Vanwege een time-out in Caro’s relatie, verblijft ze tijdelijk in het gesloten Beachclub Esperanza. Wanneer de centrale verwarming uitvalt door een barre sneeuwstorm, ontmoet ze de leuke verwarmingsmonteur David. Caro weet echter niet zo goed wat ze met hem aan moet. Zij regelt en plant graag alles, terwijl David van het moment wil genieten. Na veel overtuiging is ze overgehaald om met hem op date gaan naar de schaatsbaan. Slaat de vonk over en durft Caro in het diepe te springen voor David en haar huidige relatie achter zich te laten?

Mijn mening:
En tussen twee haltes paste dit korte verhaal dan ook precies! En wat is het leuk om tussendoor van de Beachclub te genieten, ook al is het dan nu niet zo warm. In deze 19 pagina’s schets Chantal een heel geheel liefdesverhaal met alles erop en eraan! IK heb er van genoten!
Jammer dat het enkel als E-book is….


Origineel geschreven door Anja de Rijk op 30-12-2021
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan ‘Liefde zonder Verleden’ bij DVP, je lokale boekhandel of bij bol.com bestellen.

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.