Interview met Tamara Postma

Tamara Postma
Vandaag is het zoals vanouds interview zondag! Ook met corona. Al kan je vast wel merken dat ik anders klink, het hoesten heb ik zoveel mogelijk weg geknipt natuurlijk. Maar vandaag is Tamara Postma aan de beurt, een jonge vrouw, mama van vier kinderen, en de ongeveer 40 boeken op haar naam staan. Het precieze antwoord staat in de sterren 😛 Tamara heeft sterke vingers en een goed idee over een pindakaasdraak, wat ik leerde toen ik haar de vorige keer sprak. Nu leerde ik ook haar sterke mening kennen over covers, wat zij mooi vind en wat niet én hoe zij ze haar eigen covers maakt. De vorige keer en ook dit keer lagen we regelmatig dubbel over verschillende onderwerpen en ze is net zo’n beelddenker als ik zelf. Dit en meer komt er langs in het interview! Ik moet zeggen, zet hem lekker aan en lach mee! Zelfs met editen lach ik net zo dubbel om haar grapjes als de eerste keer!

Quote Tamara Postma
Welke vraag vond jij leuk? Ik hoop dat je het net zo leuk vind om te kijken en te luisteren als ik het interview maakte met Tamara Postma! Hier vind je een overzicht van haar boeken op Bol.
Haar socials, Insta en haar website kan je hier vinden! Ook heeft ze een eigen facebookgroep!Hieronder vind je de video om terug te kijken. Veel plezier en doe een duimpje omhoog als je het leuk vind. Abonneren is ook heel erg tof! 😀

 

*Foto’s zijn van Tamara Postma, en mijzelf*

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

2 Responses

  1. Tamara Postma
    Tamara Postma at |

    Jeeej vond het ook echt superleuk 😀

    Reply

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.