Valentijnprijs 2022

Lentekriebels

Valentijnprijs 2022 was een belevenis! Het is nu twee dagen later en ik geniet nog steeds na!
Zoveel lieve, prachtige, getalenteerde en mooie mensen in één ruimte en we konden knuffelen! Ik trof bekenden, oude en nieuwe. Nu was alles live! Geweldig om Jacodine van der Velde, Annette (Anne May), Marieke Douwes, Marieke Frankema, Marijke F. Jansen, Jen Minkman, Mienke Feijen, Dani van Doorn, Aline van Wijnen, Jet Nijland, Anja Janssen, Esther Stui te leren kennen. Mensen die ik via fb, yt, heb leren kennen. Zo fijn en ik had elke keer; als ik ze maar herken! Nou dat lukte, tot dat ik zo enthousiast was en ik iemand sneller had herkent dan zij mij! Maar met veel charme loste ze het op! Dan heb ik het over de winnares van de schrijfwedstrijd Anja Janssen! Van haar heb ik trouwens graag verloren, want ik deed ook mee met de wedstrijd! Niet alleen dat, ik sta dus met haar én vele andere toffe en toppers in een verhalenbundel, daarover later meer 😛

Ik heb Wendy Brokers, (die er prachtig uitzag)weer gezien én aan het werk gezet met mijn halve koffer vol boeken die ik had meegesleept en waarin ik dolgraag een handtekening wilde hebben. Ze is een prachtig, sterk en gevoelig mens! Martin Scherstra gezien en gesproken. Nog altijd dankbaar voor zijn woorden in 2019! Tamara Haagmans heb ik lastig gevallen :P. Een klein woordje met Monique.
Suzanne Peters, Simone Foekens, Gerda van Wageningen, Marja Visscher, Petra Heckman heb ik ook weer gezien en gesproken.
Mijn lieve vriendin Nakita was beeldschoon en er ook bij! Helaas geen selfie met haar gemaakt. Huilhuil.

Zoveel gezichten, de middag was veel te kort om alles te bepraten, te lachen, te knuffelen enz. Ik was als een stuiterbal door de zaal. En ik haatte het stilletjes dat ik niet vaker in NL ben om met al deze prachtige mensen te ontmoeten en te praten. Niks mis met digitaal, maar echte mensen zonder schermpje is zooo fijn en er gaat niks boven!
Bijna iedereen viel ik wel lastig voor een handtekening!

Ik vergeet waarschijnlijk een boel namen nog te noemen, bij deze weet je gelijk dat ik slecht met namen ben. Maar dat ligt aan mij en niet aan jou! Ik vond het leuk je te ontmoeten. En als iemand ooit in de buurt is van Inzell, Please geef een berichtje. Meeten is altijd leuk!

De middag vloog voorbij met alle leuke grapjes van Patrick Haagmans die de boel presenteerde, dat mag ie volgend jaar weer doen! 😀 Hij maakt er een samenhangende show van en kreeg de schuwste genomineerde nog aan de praat! Want naast de schrijfwedstrijd, was er meer. Hier draaide eigenlijk de hele middag om, de beste romantische boek van het jaar!
Aline van Wijnen won de mooie prijs, maar helaas kon ik het boek daar niet kopen, waar ik wel vanuit was gegaan! (fail, of me!) Dus helaas moet ik die nog ergens opvissen! Die kan niet missen in mijn collectie hé!

Verder was ik echt in de wolken over mijn naam in de bundel! Toen ik de eerste woorden gedrukt in een boek las, wilde ik springen en gillen. Wat ik ook propt deed, Marieke vond het niet erg. Dus why not? 😛 😀
Het is zo’n grote eer dat ik met grote namen in het boek mag staan! Ik verzamelde handtekeningen en ik moest zelfs handtekeningen zetten!!!! OH my oh my, daar had ik dan ook nooit aan gedacht! De eer, de gedachte dat iemand mijn handtekening in haar boek wil, en nee niet mijn mede-auteurs, gewone lezers! Op een gegeven moment stonden er gewoon 3!!!!!!!!!! mensen te wachten terwijl ik aan t schrijven was!
En dit is enkel een kort verhaal in een bundel! Hoe moet het dan wel niet voelen als je een heel boek van je word uitgegeven! Dat moet het beste gevoel zijn, ever!

Ik schrijf onder de naam Antonia Vermeer, en ik bevond me onder de 18 beste verhalen (van de 39?)
Als je interesse hebt, je kan het boek bestellen/kopen en de opbrengst/royalties gaan naar Villa Pardoes!
Het boek komt ook als e-book en als luisterboek! Ik heb alle verhalen nu gelezen en ik vind de meeste echt leuk!

Ik zou het ieder geval leuk vinden als je laat weten hoe je het vind, wel wil ik jullie deze link geven van Spotify. Daar vind je de muziek, dat vervlochten is met het verhaal. Deze muziek, wat voorkomt in het verhaal zelf, heb ik grijs gedraaid onder het schrijven. Nog steeds krijg ik niet genoeg van de muziek!

Verder vraag je jezelf af, waar zijn jou foto’s?! Nou die komen wel hoor, maar ik moet nog even een leuk filmpje editen! Dan kan je een deel meegenieten op mijn youtubekanaal FollowMeMoveBooks

Nu wens ik jullie een fijne avond en tot snel!

2 Responses

  1. Yvonne Hoogendijk
    Yvonne Hoogendijk at |

    Hoi Anja, ik heb het boek gisteren gedownload. Zo fijn dat het in het Koboplus abonnement zit. Ik heb gisteravond je verhaal gelezen, de rest moet ik nog lezen. Een leuk verhaal en gefeliciteerd dat je erin staat. Ga je vaker schrijven of is dit een eenmalig iets.
    Groetjes, Yvonne.

    Reply

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.