Vier recensies van de Valentijnprijs longlist!

4 recensies Longlist
Het duurde even met alles wat er gebeurde, en dat mijn laptop er geen zin meer in had. Gisteren kon ik met mijn nieuwe laptop beginnen met editen en wow dat programma is nu zoveel sneller met reageren. Oke ik moet wel weer dingen opnieuw instellen. Maar het werkt zo goed! Dus eindelijk kan ik een deel van de klaarstaande beelden verwerken. Ik had meerdere boeken van de longlist van de Valentijnprijs gelezen en ik dacht dat het wel leuk en efficient was om 4 boeken in 1 video te pakken.

Zal ik jullie verraden over welke boeken het gaat? Nah. Dat is een verrassing maar ik verraad wel de auteurs!

Kyra Rutgers
Petra Vollinga
Deniz Kuypers
Charlotte de Monchy

Welke boeken hebben jullie van de longlist gelezen? Ik hoor het graag van jullie! Zou het trouwens leuk vinden als je een duimpje omhoog achterlaat!

Groetjes en tot de volgende x! Btw Je kan je ook abonneren op mijn kanaal! Dan blijf je altijd op de hoogte van mijn nieuwste video’s als je ook op het belletje klikt. Je helpt mij en het kanaal heel veel als je dat doet!

xxx Anja

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.