Zwarte Dahlia MC – High Risk & High Stakes – N.D. Frost*

high

De flapteksten: High Risk
Liefde maakt blind. Niemand weet dat beter dan Dana.

Vier jaar lang stortte ze zich in een relatie waarbij haar vriend de enige was die nog telde. Vrienden en familie raakte ze kwijt. Toen ze erachter kwam hoe toxisch haar relatie was, was het al te laat. Hij liet haar niet meer gaan.

Na een jaar slaagt Dana erin om weg te vluchten. Haar invloedrijke en criminele ex weigert haar los te laten en gaat over lijken om zijn eer te redden. Dana zoekt bescherming bij de motorbende van haar broer.

Opnieuw wordt ze verliefd, maar wetend dat het alleen maar problemen oplevert als ze zich weer met iemand verbindt, houdt ze Roan op afstand. Haar ex zal iedereen om wie ze geeft uit de weg ruimen als ze niet naar hem terugkeert…

High Stakes:
De nachtmerrie is werkelijkheid geworden: Maddox heeft Dana in handen gekregen. Hij neemt haar mee naar een eiland en niemand heeft enig idee waar ze is. Terwijl Dana over al haar grenzen heen gaat in een poging om Freddy te beschermen, worstelt Roan met zijn verlies en probeert hij zijn pijn met drank te verdoven.

Terwijl Dana en Freddy op een ontsnapping broeden en Roan de zoektocht naar zijn verloofde weigert op te geven, komt er steeds meer op het spel te staan. Niet alleen wordt hun liefde getest, ook is het maar de vraag in hoeverre Dana en Roan elkaar nog zullen herkennen, wanneer ze elkaar eenmaal terugvinden…

Mijn mening:
Het eerste boek, ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen. Ik heb het niet met plezier gelezen… Maar het was zeker goed geschreven. Het waren de keuzes die de hoofdpersonen maakten en ook de verhaalwendingen die de auteur heeft gekozen. Het was hier en daar verrassend. Maar ik vond ze lang niet allemaal goed…. Wat niet af doet dat het verder technisch goed geschreven is.
Dana was in het begin mij heel sympathiek, maar zo halverwege het verhaal was ze dat niet meer. Ook Roan, hij leek eerst een sexy, mysterieuze en zelfverzekerde man. Maar later deed die allemaal dingen die een jonge jongen zou doen. Op het einde van het eerste boek was hij weer iets sterker, maar dan het tweede boek sloeg dat weer weg.
De emoties in het eerste boek zijn wel levensecht geschreven, die kwamen echt goed over. Ook de gedachte van Dana in het eerste, waar ze zwart ziet, die gevoelens van haar kon ik wel begrijpen want ik dacht hetzelfde. Big ass club, maar echt veel bereikt hebben ze nu niet in deze situatie. Ik vond de boeken helaas tegenvallen. En in veel personen kon ik me uiteindelijk niet meer inleven.

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 18-01-2023
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan ‘High Risk en High Stakes’ bij je lokale boekwinkel of bij bol.com bestellen.

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.