Te grazen – Lisette Jonkman*

Grazen

Dit boek, gekregen van L.S. heeft een titel die niet opvallend is. Maar na t lezen is hij heerlijk dubbelzinnig!

De flaptekst: In dit korte verhaal van Lisette Jonkman komen humor, liefde en minischaapjes allemaal samen. Wat wil je nog meer? In Te grazen van Lisette Jonkman ergert Nora zich al sinds de brugklas kapot aan Rens, maar helaas vormt hij een vast onderdeel van haar vriendengroep. Over die vriendengroep gesproken: Hidde en Marieke hebben een allerschattigst boerderijtje gekocht. Hoog tijd voor een goed cadeau. Nora weet precies wat haar vrienden nodig hebben in hun leven: minischaapjes! Helaas moet ze die fluffy beestjes ophalen met haar minst favoriete persoon op aarde. Als er vervolgens nóg een kink in de kabel komt, moeten Nora en Rens noodgedwongen een heel weekend op elkaars lip doorbrengen. Als dat maar goed gaat…

Mijn mening: Wat een ontzettend leuk verhaal! Het had van mij veel langer mogen duren. Origineel en cliché in de juiste Mix. Nora en Rens zijn geloofwaardig voor de lengte van t verhaal. Ze zijn leuk en ik kan mij in ze inleven. Alle ingredienten zorgden ervoor dat het vlot las. Het was een verademing om te lezen na twee dagen verven, sjouwen. Even iets anders dan verhuizen, en het is knap dat iemand mij de verhuizing even laat vergeten!

Het was trouwens mijn eerste boek van Lisette, een boek ligt al langer op me te wachten, na t uitpakken gaat hij hoger op te lezen stapel
Origineel geschreven door Anja de Rijk op 09-03-2023
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan ‘Te Grazen’ bij bol.com bestellen.

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.