Het duistere geheim van Lily – Kirsty Ferry*

 

Lily

Het tweede boek in de serie, maar het is als laatste uitgekomen in de serie van vier. In maart was het eerste deel uitgekomen ‘Het geheim van Rose’. Maar omdat ik aan het verhuizen was, heb ik hem moeten laten schieten. Maar nu het tweede boek eraan kwam ben ik met Rose begonnen en ga ik verder met Lily in ‘ Het duistere geheim van Lily’.

De flaptekst:
Actrice Cordelia Beaumont is het zat om de zomer in de stad door te brengen. Dus als de kans zich voordoet, springt ze meteen op de trein om een bezoek te brengen aan Pencradoc, het prachtige landgoed in Cornwall waar haar vriendin Merryn werkt.

Maar al snel wordt Cordy ondergedompeld in de mysterieuze wereld van de Victoriaanse theatersensatie Lily Valentine. Lily was ooit te gast op Pencradoc en samen met kunstenaar Matt Harker ontdekt Cordy dat de actrice meer dan alleen herinneringen heeft achtergelaten. Ze liet ook een schandalig geheim achter…

Mijn mening:
Daar ik lekker verder ga na het lezen van deel één, zit ik lekker in het verhaal, je leest nu iets langzamer omdat er wat uitleg is, maar dat is niet erg. Wel vind ik erg dat, in boek één, iemand de graaf is en hij word door de dood van de hertog, de nieuwe hertog. Maar in dit tweede deel word het verteld als de nieuwe graaf. En het is op meedere momenten, An sich maakt het niet uit of het een graaf of een hertog was. Maar ik irriteer me eraan dat het in beide boeken verschillend is.
Verder ben ik geintregeerd door beide titels bij het beginnen van het tweede boek, hoeveel geheimen kan een huis/familie hebben?
Overal komt er weer een zwangerschap voor maar is het verhaal toch weer heel anders, al las het voor mijn gevoel iets minder vlot, het is nog steeds een fijn boek om te lezen ter ontspanning.

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 03-05-2023
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan ‘Het duistere geheim van Lily’ bij je lokale boekwinkel of bij bol.com bestellen.

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.