Hoe organiseer je een BOEKPRESENTATIE?

Een paar weken, of zelfs een paar maanden terug kwam ik op een groep een paar vragen over een boekpresentatie. Ik deelde mijn video´s van de boekpresentaties die ik heb bezocht. Maar ik bedacht dat ik beter kon doen. Ik schreef een paar weken terug een oproep op fb en ik kreeg van een paar hele toffe mensen antwoord! Een paar daarvan werkten ook mee! Hoe gaaf is dat!

Al snel beseft ik dat of de video heeeeeeeeel lang zou worden of ik zou per video een vraag of 2 behandelen. Zo gezegd zo gedaan en de eerste video is online! Dus ben jij een auteur of schrijver die binnekort een nieuw boek uitbrengt en weet je niet of je er een wilt houden of waar je dan op met letten. Kijk dan deze én komende video´s!

In deze video geven mijn gasten en ik geven je antwoord op de vraag, is een boekpresentatie belangrijk én is het eigenlijk leuk om er een te houden of te bezoeken? In totaal zijn er negen vragen, in deze video krijg je 2 vragen en de 12 antwoorden van Sophia Drenth, Anne May, Jen Minkman, Eva Linden, Kim ten Tusscher, Arie de Ruiter.

Veel plezier!!!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.