Thumbnail – wat is dat eigenlijk voor iets?

Misschien kreeg je het al mee maar ik ben t afgelopen jaar actief op youtube geweest, soms wat meer, soms wat minder. Sind het eerste begin dat ik mijn thumbnails maakte vond ik ze tof. Eigenlijk nog steeds, maar na nog meer leren, merkte ik dat ze niet voor dit doel geschikt zijn. Dus terug naar de drawingboard!

Dus de afgelopen 2 weken was ik druk bezig met knutselen en de meeste thumbnails zijn nu aangepast! Het zijn kleine plaatjes die je aandacht moeten trekken tussen alle andere video´s!

Sommige zijn drastisch anders, anderen hebben enkel een andere kleur/foto of er zijn dingen weggehaald.
Ook heb ik in heel veel filmpjes links geupdat, toegevoegd. én bij een deel van de live´s (die staan nu op een andere tabblad) heb ik de eerste minten weggehaald, zodat je gelijk in de video beginnen kan. Al kan het wel even duren voor dat YT klaar is met bewerken.

En nu vraag je vast af waarom ik dit met jullie deel…. Nou ik ben best trots op het resulaat zo ver en ik zou het fijn vinden als jullie lieten weten welke jullie het mooist vinden of het meest veranderd als je niks mooi vind. Dit kan je hier doen, op fb of ook onder een video. Hierbij ook een paar screenshots!

Ieder geval hoop ik toch dat ook de auteurs blij zijn met het resulaat!
Dus kijk, geniet en oordeel! ps kijk ook zeker 1 van de 2 nieuwste video´s, ze zijn erg leuk al zeg ik het zelf 😀

thumbnail

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.