Waar de wind ons brengt – Cathinca van Sprundel* | WINACTIE

wind

 

Het is niet enkel een recensie, de auteur was zo aardig voor een gast optreden in de video  😃 én het is óók een unboxing én er is ook nog een verrassing! Dus het is zeker het waard het te bekijken! al zeg ik het zelf!

Maar als je geintreseerd bent in fantasy, magie, mythes, lees dan het boek van Cathinca van Sprundel! Want dit boek is echt het beste tot nu toe! Voor het waarom, bekijk of luister de video 😛 Maar voor als je geen zin hebt of geen tijd hebt om de video te bekijken. Het boek is een prachtig verhaal, over een jonge vrouw, wiens leven overhoopt word gegooid en ze moet met de gevolgen dealen.

 

 

 

Flaptekst:
Sinds er vreemde, witte plekken op haar huid verschenen, woont Canta bij meester Antem in de Noordelijke Bossen. Wanneer deze zonderlinge pelsjager onverwacht sterft, onthult hij zijn geheim: de naam van de Noorderwind. Zij krijgt de opdracht om op zoek te gaan naar de verdwenen Westenwind. Voordat ze het beseft, raakt Canta verzeild in de intriges van het magische Sylfenhof. Samen met het bedelaarsgilde gaat ze de strijd met deze machtsbeluste luchtgeesten aan. Als ze de Westenwind niet op tijd vindt, zal de wereld voorgoed uit balans raken. Maar wat kan één meisje betekenen tegen de krachten van de natuur?

Bekijk ´Waar de wind ons brengt´ op een van de volgende links:
✨De boeken op Bol: https://bit.ly/3EWaTgf
✨Op Amazon: https://amzn.to/3PDwizE
✨Op DVP: https://dutchventurepublishing.com/product/waar-de-wind-ons-brengt-met-gesigneerde-bookplate/

 

 

 

 

 

 

https://amzn.to/46xmJt6

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.