Daisy- Debra Eliza Mane*

Daisy

 

Daisy’ is van de hand van Debra Eliza Mane, en het is een crossover van 2 series die ik allebij nog niet gelezen heb, al staan ze al wel een poosje op t lijstje….

De flaptekst:

Twin Bridges, twaalf jaar later

Daisy, de jongste telg van de Big Hole River Ranch-familie, heeft haar droom om actrice te worden waargemaakt. Na een aantal jaren van roem en rijkdom besluit ze echter naar huis terug te keren. Nu runt ze een eigen winkeltje met paardentuig in het stadje Twin Bridges. Ondanks een groot verlies in haar leven denkt ze alles redelijk op de rit te hebben… tot een onbekende rodeorijder haar ongevraagd van haar voeten veegt.

Benjamin zwerft al jaren samen met zijn paard Hotshot door Montana en gaat van rodeo naar rodeo om zo zijn hoofd boven water te houden. Als hij een kalf vindt en het terugbrengt bij rancher Blake Miller, wordt hem een baan aangeboden op de Big Hole River Ranch. Hij voelt zich er al snel thuis en wordt halsoverkop verliefd op het jongste zusje van zijn baas. Hij heeft een goede reden om niet meer thuis te willen wonen, maar wat moet hij doen als zijn oudere broer hem ineens komt halen?

‘Daisy’ is een Twin Bridges-Willow Creek crossover, en daarmee het laatste deel van de Twin Bridges-serie én het eerste deel van een gloednieuwe serie!

Mijn mening:
Het is best een kort verhaal en ik mis hier en daar de diepgang, de basis is er maar het blijft het zwakke meisje en de knappe man. Wel voelen een paar karakters al wel dieper aan, dus het kan zijn dat het hier niet uitgelicht is omdat het al in andere boeken voorkomt. Dus het kan zijn dat als je de series wel hebt gelezen dat het beter te volgen is. Ook begreep ik aan het einde dat ik meer van het stel kan lezen dus ik ben ook zeker dat van plan. Het verhaal, het idee, de basis is gewoon leuk. Dus hoewel ik niet helemaal overtuigt ben door dit verhaal, ben ik wel heel nieuwsgierig geraakt naar de wereld, dus alle boeken verhuizen hoger op het lijstje en ik meld mijn uiteindelijke mening als ik die ook heb gelezen.

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 18-10-2023
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.
Je kan ‘Daisy’ bij je lokale boekwinkel of bij de onderstaande webshops bestellen.

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***
PS sommige links zijn affiliate links, als jij via de link iets koopt help je mij, maar het kost jou niks!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.