Misser onder de mistletoe – Lily Frank*

 

Mistletoe

Nog niet zo lang terug poste ik een video van het nieuwste boek van Marijke F Jansen. En nu heeft ze onder haar pseudoniem Lily Frank ook een nieuw boek! Ze schreef het al eerder, werkte het na enige tijd verderuit, voegde dingen toe en ´Misser onder de mistletoe´ is het resultaat daarvan!

De flaptekst:
‘Het idee van een onenightstand is dat je een avondje lol hebt, maar er verder geen gevolgen aan verbindt. Je geeft die vent geen sleutel van je huis, dus je kunt hem ook niet met een ander in jouw bed aantreffen. Simpel. Duidelijk.’ Dit is het motto van Gigi, die helemaal klaar is met relaties nadat ze haar verloofde betrapt met een andere vrouw. Ze heeft dan ook geen vervanger voor de al geplande wintersportvakantie met Selia en haar man tijdens de kerst. Selia stelt voor om haar zusje mee te vragen, maar dan blijkt bij vertrek niet haar zusje, maar haar jongere broer Jesse in de auto te zitten. Die is duidelijk volwassen geworden; op een heel goede manier… Plotseling is Gigi gedwongen om een week lang een kamer (en een tweepersoonsbed) met Jesse te delen. Maar is dat wel zo’n goed idee? Want Jesse heeft wél een sleutel…

Mijn mening:
Ik las dit boek ongeveer drie weken terug en ik vond het echt een super leuk boek en ik kwam er niet aan toe het op te schrijven. Het begon een beetje afstandelijk en dat verrasste me want dat ben ik niet gewend van Lily Franks schrijfstijl. Het leest heel vlot en hoewel het een simpel verhaal is zijn de gebeurtenissen leuk en origineel én kroop het toch onder mijn huid.  Ik las het met ontzettend veel plezier en ik heb verschillende stukken gewoon nog een keer gelezen omdat ik het te snel uit had en ik niet wilde dat het voorbij was.
Een ontzettende aanrader!

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 21-11-2023
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan ‘Misser onder mistletoe’ bij je lokale boekwinkel of bij de onderstaande webshops bestellen.

MistletoeAmazon.nl

 

 

 

 

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***
PS sommige links zijn affiliate links, als jij via de link iets koopt help je mij, maar het kost jou niks!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.