Ontluikend hart – Joni Voorter*

 

ontluikend hart

Een boek van de Boekenvos. Ontluikend hart is een onderdeel van de blogtour en ik vond de flapttekst wel goed klinken dus ik was wel benieuwd! De auteur is mij onbekend, ieder geval kan mij niet heugen de naam eerder te hebben gezien 😛 Het is ieder geval een pseudoniem. Dat weet ik wel 😀

De flaptekst:
In een belofte aan haar beste vriendin die veel te vroeg gestorven is, besluit Isla grootser te leven. En met grootser, bedoelt ze dat ze kleine stapjes zet naar de liefde door een profiel aan te maken op een datingapp. Daten online lijkt al snel bijna even moeilijk als daten in de echte wereld. Of dat dacht Isla toch, totdat ze haar online match toevallig tegenkomt in het echte leven. Isla besluit van deze kans gebruik te maken, want ze had beloofd grootser te leven – dus zal ze hiervan het grootste liefdesverhaal maken dat ooit heeft bestaan.

Mijn mening:
Het verhaal is kort, maar het is niet ergerlijk, het mag langer, wan tik ben nog wel nieuwsgierig naar een paar dingen, maar het is niet nodig en dat is zelden mijn ervaring 😀 Dus heel goed gedaan. Het verhaal is gevoelig en liefelijk geschreven. En het is één van de betere van de Boekenvos, naar mijn ervaring.
Wel viel me op dat er een paar Vlaamse zinnen in zitten of een Vlaamse regel dat er niemand op de bagagedrager mag zitten tenzij er voetsteunen eraanzitten. Dit werd eerst beschreven en pas later werd er genoemd dat het in Belgie speelde. Wat niet erg is, maar ik had het graag van te voren geweten. Het moment is verder wel erg leuk.
Een aanrader om tussen een paar dikke boeken even iets anders te lezen, let wel op, het is niet een luchtig verhaal.

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 22-11-2023
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan ‘Ontluikend hart‘  bij de onderstaande webshops bestellen.

ontluikend hart Amazon.nl

 

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***
PS sommige links zijn affiliate links, als jij via de link iets koopt help je mij, maar het kost jou niks!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.