Wie versiert mij? – Martine Hoogschagen


Kerst is voorbij, maar kerst verhalen lezen doe ik anders ook gerust midden in de zomer, dus die paar dagen. How cares! Dus ik lees lekker op 3 Januari Wie versiert mij? Wel is het mijn eerste review voor het nieuwe jaar! Ik wens jullie alle een gezond, gelukkig, leesrijk, boekenvol, sportief, gezellig en gezegend 2024 toe!

De flaptekst:
Beleef met Margriet haar hele decembermaand, waarin ze een enorme kerstboom plaatst in de grote kale naar cement stinkende hal van haar nieuwe flat. Ze wil de boom graag samen met haar nieuwe buren versieren.
Ondertussen strest ze over de aankomende feestdagen. Het lijkt erop dat ze dit jaar Kerstmis alleen moet vieren en dat wil ze absoluut voorkomen. Ze nodigt een aantal mensen uit bij haar thuis die ze amper kent èn ze kan nu niet bepaald geweldig koken. Komt het allemaal wel goed met haar kerst en de kerstboom?

Mijn mening:
Weer een leuk verhaal van Martine, bij elk boek zie je haar schrijfstijl groeien, vorige keer had ik de eer haar kerst verhaal proef te lezen, dit jaar hadden anderen de eer.
Het leest meerendeel vlot. Hoewel hier en daar het een beetje opsommerig is. Ook voelt het hier en daar iets gehaast en een beetje te ongemakkelijk op de verkeerde momenten. Maar ook op de goede momenten. Maar het is een leuk en origineel idee, één versie zag ik aan komen maar de andere niet! Love that! En ja het is kort, maar het las verder ook zo uit! De titel vind ik heel leuk en valt op meerdere dingen in het verhaal. Wat precies mag je zelf gaan ontdekken.

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 03-01-2024
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan Wie versiert mij?  bij de onderstaande webshops bestellen. of bij je lokale boekenwinkel.

  Amazon.nl

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***
PS sommige links zijn affiliate links, als jij via de link iets koopt help je mij, maar het kost jou niks!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.