Beloofd=Beloofd

image

Zo hier 2 foto’s van mijn huis, voor de rest moet je maar langskomen 😛

image

Zo wat heb ik nog meer gedaan….. Gisteren ben ik wezen zwemmen en luieren bij de Thumsee, super mooi en lekker(koud)zwemwater. Zie foto’s.

image

image

image

Wat vinden jullie, goeie tijdsbesteding voor een middagje vrij? Ik vond van wel.

En verder wat ik heel leuk nieuws vind, ik heb een kind.  Een sponserkind welteverstaan. Via Compassion. Ze heet Miria, is 9 jaar en komt uit Uganda.
Afgelopen jaren wou ik dit al, maar was mijn geldpositie wat wankel. Ik heb toen gezegd als het beter gaat, dan doe ik het. Maar weet je? Er gebeurd altijd wat, dus daarom heb ik de knoop doorgehakt en het nu gedaan. Want je redt een kind. En wat is nu belangrijker? Het leven van een kind redden of zelf dingen kopen om je leven mooi te maken…..

Als we allemaal nu naar ons eigen leven kijken… wat kan JIJ missen of minderen? Want eigenlijk is het zo simpel.

Bij eo.nl , tzaljemaargebeuren 2 mooie docu’s hier over. Een meisje van 15, die al vanaf haar 12e sponsert. En een jonge vrouw die nu 13!!! Sponsorkinderen schrijft. (4 die zelf sponsort en de rest schrijft ze, omdat iemand anders niet kan of wil schrijven.) Ze schrijft ook een blog onder de naam zeeuwse mama
klik hier voor een blog. op deze pagina staan al haar blogs over haar Compassion-Kinderen.

Ook op compassion.nl kan je veel info zien en vinden.

En please mensen denk er over na!

Met special thanks to my friend Rinkse, die me hier mee jaren terug in aanraking bracht.

Weltrusten! En lots of love,

Anja

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.