Dit was het; Verzamelbericht

Hallo Luitjes!

Het is al weer even geleden, en eerlijk gezegd, had ik gewoon even geen zin om te schrijven. Er waren genoeg dingen te vertellen. Maar had geen zin om te gaan zitten en hiermee aan de slag te gaan. Maar ik zal voor jullie een chronologisch(poging tot dan) verslag geven van de afgelopen dagen.

Afgelopen vrijdag had ik mijn bloedonderzoek van half 8 tot 11:15
Dit naar aanleiding van verergering van mijn PCOS. 1 van mijn Cystes is dus nu bijna 5cm en veroorzaakt helse pijnen. De gynaecoloog hier, nam gelijk verdere actie. Verfrissend, na het gezeur in NL en het er veroorzaakte dat ik het hier lang uitstelde.
Nouja, in het kort. in de 2e week van april hoor ik of ik eventueel onder het mes moet.
Uitslag van het bloed onderzoek komt as maandag. Spannend dus.
Maar dat was vrijdag. De 4 geplande prikken werden er 7 omdat ze er bij de laatste keer mijn aders niet echt meer te pakken kregen. Die middag en de volgdende dag had ik dus hele mooie bontenblauwe en pijnlijke armen en pols…

Leuk met korte mouwen werken! Leek wel een junkie! Dat was dus zaterdag, na mijn werk ging ik boodschappen doen in de Edeka en daar zag ik een heel mooi plakkaat hangen!
Ze zoeken iemand voor Vollzeit! Perfect dacht ik! Want het hotel waar ik nu werk, is nagenoeg leeg geweest de laatste weken en dan heb ik enkel mijn loon van het tankstation. Het lukt, maar het is krap. En nouja. Die plakkaat heeft zo moeten zijn.
Die avond gezellig met behulp van Alex, mijn Duitse lebenslauf en brief opgezet. Opgezet, want we dwaalden ook regelmatig af…. ‘t was zo gezellig dat we pas na half 12, richting deur gingen. en zelf toen, duurde het nog zeker een half uur. Op dat moment geen spijt. Maar oh wat had ik geen zin om op te staan toen mijn wekker om 04:45 ging.

De Zondag. Tja van half 6 tot 14:15 gewerkt. Toen heb ik mijn fiets opgeduikelt in mijn garage. Pogingen gedaan om mijn fietsbanden op te pompen, wat niet lukte. Dus het opgegeven en heerlijk boven uitgerust en mijn vader ff lastig gevallen of hij nog een tip wist. Toch maar weer naar beneden. Kon het toch niet uitstaan dat het niet lukte en tadaa!!! Het lukte nu wel! Heerlijk een rondje dorp gefietst, bij Rosa langsgeweest en een ijsje gescoord bij de italianen en onderweg naar huis opgesmikkelt. Was zo lekker lente weer!
Nog wat gelezen, en toen weer op de fiets richting werk gegaan.
Want er was ziekte en niemand! NIEMAND! was beschikbaar en kon ook de hut afsluiten. Dus om 14:00 werd ik afgelost door Sophia, en om 19:00 loste ik haar weer af. Om half 11, was ik klaar en ben ik lekker naar huis gefietst. ‘this dan wel weer fris, maar wel lekker!
Al met al vond ik zondag een productief dagje, want ik heb ook mijn achterlamp van mijn fiets nog gerepareerd! Girlpower on!

Maandag heerlijk vrij! Maar weer lekker weer dus ben ik naar beneden getogen, Ben ik eerst naar Ruhpolding naar de fotograaf gereden voor foto’s. Daarna weer thuis heb ik mijn auto, die nog in verhuismodus was, leeg gegooid, stofgezogen, mijn achterbank weer in elkaar gezet.
Daarna ben ik alle kartonnen dozen die leeg stonden, plat als een duppie gemaakt en in de auto gegooid zodat ik die de volgende dag weg kon brengen. Dat scheelt een hoop ruimte!
Ook heb ik mijn oude kledingkast die daar nu staat een deel ingeruimd. Het is nog niet perfect. Maar al een stuk netter en dat alles op de lekkere klanken van Steller Kart en Jan Smit!

Toen had ik het wel gezien en heb ik lekker een paar boeken uitgelezen!

En toen brak vandaag de dag aan! Jup, alweer dinsdag!
Vandaag heb ik lekker uitgeslapen, mijn Bewerbung afgeschreven en weggebracht.
Check het resultaat! Er zitten trouwens best nog veel verschillen tussen een Nederlandse en een Duitse CV. Onder andere is het heel normaal dat er een foto bij zit.
Afwachten maar!

11041413_952060831495445_1364789178_n 11050985_952060841495444_1749968199_n

Met het wegbrengen heb ik gelijk al het karton en papier ook weggebracht. En zo ging ook deze dinsdag weer voorbij.

Maar, hij is nog niet helemaal voorbij, nog 3 uurtjes, ik bedenk me net dat ik vorige week foto’s heb gemaakt.
Jup, foto’s en ik denk dat jullie die graag zouden willen zien! Want mijn verhuurder had nu tijd (er was ziekte op zijn werk dus hij moest extra werken). Dus Kristie hangt nu eindelijk aan de wand. En nog 2 andere dingen heeft hij nog opgehangen.

Dus dit hebben we gedaan, daarna heb de laatste dingen opgeruimd en de foto’s gemaakt voor jullie. En toen trad ‘ik heb geen zin om te typen’- dagen aan.

Maar ik was jullie echt niet vergeten hoor, nieuwsgierige aagjes!

De Woonkamer
De Woonkamer
De Slaapkamer
De Slaapkamer
De Badkamer
De Badkamer

En nee, ik heb niet alles gefotografeerd. O.a. de gang niet. De trappenhal niet, het gedeelde van de keuken en de keukentafel. en ook de garage niet.
Die zien jullie wel een keer later, want ik wil eerst de tafel heel mooi opgaan knappen!
Sommige hebben al een vermoeden waar het omgaat, diegenen, bedankt voor jullie hulp, ze zijn prachtig. Het resultaat komt hier vanzelf voorbij!

Hebben jullie dan ook iets te bekoekeloeren.

Tja, ik geloof dat ik alles wel in dit bericht heb verzamelt…

Dus tot volgende week luitjes!

Liefs Anja

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.