Sneeuwlente!

Lente was het toen ik op vakantie ging. Nu ben ik weer thuis en ik nam storm mee vanuit het koude, grimmige en natte Nederland!
Maandag al sneeuwregen, maar was toch vrij dus op zich weinig last en sinds vanochtend, half 6, begon het ineens keihard te sneeuwen. Heerlijk windvlagen vol sneeuw happen en uit je gezicht vegen.
Gelukkig had ik nog een muts liggen in de auto. En gelukkig was is ik ook met de auto!

Want vandaag moest ik dan ook naar de dokter, de afspraak van de 16e april is vervroegd omdat ik zoveel pijn heb.
En het ‘leuke’ nieuws is dat de cyste niet kleiner is geworden( gelukkig ook niet groter) en ik moet geopereerd worden……. en nee het is helaas geen 1 April grap….

Deze week of volgende week krijg ik een telefoontje voor een eerste intake- afspraak. Daar krijg ik, of maken we een afspraak voor de operatie.
Het is niet zo dat ik het leuk vind om ‘onder het mes te gaan’. Maar ik ga er dan vanuit dat de pijn die ik nu heb weg is. En dát is een heerlijk vooruitzicht.
De kans is groot dat ik dan daar ook een nachtje mag slapen, wat waarschijnlijk ook wel handig is, omdat ik gok dat ik dan ook niet mag autorijden…. Maar dat zullen we dan wel gaan ontdekken.

Dus binnenkort kunnen jullie een blog van mij verwachten over de Duitse ziekenhuizen en mijn belevenissen erin. Als het zover is horen jullie dat natuurlijk van mij.

En voor wie nog nieuwsgierig was naar mijn vakantie, hij zag propje vol!
Eerst heerlijk het zangfestijn in Delden! De maandag erop de middag doorgebracht bij een lieve vriendin, waar ik op het nippertje toch ook nog een beetje op kraambezoek was :p

‘s Maandagavond hebben we nog iets heel leuks gedaan, maar daar komt nog een apart blogje over!
De volgende dagen zaten vol met boodschappen, bezoekjes en andere leuke dingen.
Ook heb ik stal-kwaliteiten weer van stal kunnen halen, en ondanks een beetje stof, wist ik alles nog 😛

Zaterdag hebben we nog een rondje Nederland gemaakt! Eerst richting Capelle a/d IJssel, naar Oma Ria!
Daarna in R’dam naar Drent! En daarna gingen we naar mijn neef, die ik al een paar jaar niet had gezien en ondertussen getrouwd is en vader is geworden van 2 dochters.
Toch was het wel een beetje spannend, maar gelukkig ging het goed en was het gezellig. Heb er een nicht bij en 2 achternichtjes!

Daarna gingen we richting Leimuiden waar ik die nacht zou overnachten en ik mocht slapen onder een mooie quilt en deze mensen waren zo lief om mij ook naar het vliegveld te brengen.
Ik was ruim op tijd, het vliegtuig niet, deze had nogal wat moeite met de wind(vlagen) en was dus te laat gearriveerd. Ondanks de vertraging, en het verlate vertrek kwamen we op de geplande tijd aan. Dat komt door de extra tijd die was ingepland, maar ook doordat we nu het meeste van de tijd de wind mee hadden.
Als het vliegtuig een bocht maakte, merkte je wat meer dat er een stevige wind stond.
En al snel vlogen we dan ook onder een straalblauwe hemel!

18402_965161670185361_4239998220860637302_n 10407667_965161746852020_799331413723138354_n

Zo dit waren de meeste belevenissen van de afgelopen weken. Niet alles want dan wordt het helemaal zo’n lange lap om te lezen, en ik heb al vaker de neiging te veel ineens te willen typen 😛

Liefs,

Anja

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.