10 Responses

 1. Simone
  Simone at |

  Wat een grappig lijstje! Ik herken een aantal dingen wel
  Van toen ik vroeger ook even in een supermarkt gewerkt hebt. Schitterend! Haha

  Reply
 2. Marcia
  Marcia at |

  Heel herkenbaar! Vooral mensen die gewoon aansluiten als er een bordje ‘kassa gesloten’ staat en doen alsof ze het niet zien vind ik heel irritant.. En mijn persoonlijke frustratie zijn klanten die je gewoon helemaal negeren; die geen woord tegen je zeggen tijdens de hele transactie – en mijn goedemorgen / fijn weekend / tot ziens niet beantwoorden..

  Reply
 3. mariskav87
  mariskav87 at |

  Haha, wat je allemaal wel niet meemaakt zeg! Leuk lijstje!

  Reply
 4. MichielZiet
  MichielZiet at |

  Hahaha, Het is gewoon super herkenbaar! Ik duf te wedden dat er nog zo 20 bij kunnen. 😀

  Reply
  1. FollowMeMove
   FollowMeMove at |

   Oh ja. Was vandaag aan het werk en had weer een paar dingen. Dus er zal wel een keer een vervolg aankomen ?

   Reply
   1. MichielZiet
    MichielZiet at |

    Hihaa.. 😀 Keep me up to date! 🙂

    Reply
    1. FollowMeMove
     FollowMeMove at |

     Zag dat je me gaat volgen. Dus dat komt vast goed!

     Reply
     1. MichielZiet
      MichielZiet at |

      Zekers. (Y)

      Reply
 5. rienleest
  rienleest at |

  Klanten die staan te bellen aan de kassa!

  Reply
 6. Kayleigh Maria
  Kayleigh Maria at |

  Sommigen laten hun hersenen thuis, de rest hun manieren. In een supermarkt zijn de mensen het ergst. In een bouwmarkt is het wel te doen. Ik vind ook vooral de mensen die denken dat je dom bent omdat je achter de kassa zit vervelend. Hallo, ik werk hier om mijn studie te bekostigen. En zelfs al deed ik dit de rest van mijn leven: stop judging.

  Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.