Middernacht- Tess #2 – Lara Adrian

middernacht tess

Koop bij bol.com

Het tweede boek in de serie. Mijn recensie van boek één kan je hier vinden.

De flaptekst:
Dierenarts Tess krijgt in haar praktijk onverwacht bezoek van een onbekende man. De knappe vreemdeling is door schotwonden ernstig verzwakt en alles wat Tess uit hem weet te krijgen is dat hij acuut bloed heeft. Voor ze het weet voelt ze zijn tanden in haar hals. Zo komt Tess in contact met Dante, lid van de Broederschap, een groep onsterfelijken die de strijd heeft aangebonden met de wilde vampiers, voor wie een mensenleven niet telt.

Dante, meteen hersteld door het bloed van Tess wil maar één ding: wraak nemen op zijn overvallers. Maar nu de bloedband met Tess een feit is voelt hij zich ook verplicht de vrouw die zijn leven redde te beschermen. Bovendien voelt hij zich steeds meer aangetrokken door Tess en dat gevoel is wederzijds…

Mijn mening:
Wat ik later toevoegde aan mijn eerste recensie. Geef ik nu ook weer. Er zat wat tijd tussen en ik merkte dat er aardig wat personages zijn. Het duurde ook even, voor ik weer precies wist wie wie was.

Het boek begint intrigerend en ik zit aan de pagina’s vast gekleefd. Waar het eerste boek mee is geeïndigd gaat dit boek eigenlijk gelijk verder. De problemen worden soms terug gedrongen maar er ontstaan ook weer nieuwe. Ook nieuwe personages ontmoet je. Leuke personages en een beetje ergelijk. Maar dat maakt ze echt.
Tess is een schatje en haar probleem, nuja tot de reden er uit kwam zag ik het niet wat het probleem was. Net zoals iedereen om haar heen eigenlijk. Ze heeft een goede vriend die graag meer wil, maar uiteindelijk is hij niet wie hij zegt te zijn. Hoe fout zij gaat zijn gaat verder dan men aan het begin kan vermoeden. Je blijft altijd hopen dat hij toch spijt heeft en dat hij…. Nu ja, ik wil niet te veel spoilen.
Zwager en schoonzus zijn ook nieuw. En wat is hun onderlinge band en waarom komen zij in zicht bij het broederschap?
Dante is verbonden met Tess en eigenlijk wilde hij dit helemaal niet. Het spel met aantrekken en afstoten begint en uiteindelijk redden ze elkaar het leven weer. Echte liefde. De banden die Lara smeed, zijn duidelijk voelbaar op de bladzijdes en ik denk dat de hoofdreden is waarom ik het graag lees. De familieband van het broederschap is soms wisselend, aan het einde van het boek heel sterk maar tussen door merk je dat lang niet altijd. De spanningen van het eerste boek tussen twee vampieren, worden nu totaal niet genoemd. Vond ik jammer.

 

Titel: Middernacht- Tess #2
Auteur: Lara Adrian
Uitgeverij: Luitingh- Sijthoff
Vertaling: Marion Drolsbach
Uitgave: 2012 – 336 blz.

[bol_product_links block_id=”bol_57f0e39131128_selected-products” products=”9200000009804755,9200000002160998″ name=”Midernacht Tess” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”494″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 09-09-2016
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

One Response

  1. De boeken die ik las in 9! - FollowMeMove

    […] Tess (Midnight Breed, #2)- Lara Adrain […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.