Gebroken – Shelena Shorts*

Gebroken

Gebroken is deel 2 van de serie en begon met Momentum, klik voor de recensie
Ook deze cover is de Hammer!( dat is Duits voor gaaf etc). Past bij het eerste deel en is gewoon stijlvol! Klik/ lees verder om te ontdekken of de rest ook bevalt!

Flaptekst:
Na de bloedstollende gebeurtenissen in het najaar proberen Sophie en Wes het gewone leven weer op te pakken – voor zover hun leven gewoon is, natuurlijk. Door alles wat er gebeurd is, is nog maar eens duidelijk geworden hoe kostbaar hun tijd samen is. Ze zetten dan ook alles op alles om er het beste uit te halen.

Helaas wordt hun kortstondige geluk al snel verstoord door een mysterieuze reeks gebeurtenissen. Sophie wil Wes beschermen, maar hoe bescherm je een geheim als je zelf nog niet eens de hele waarheid kent en het bestaan van degene van wie je houdt ernstig bedreigd wordt?

Gebroken is het tweede deel in de mysterieuze Momentumserie van de Amerikaanse auteur Shelena Shorts.

Mijn mening:

Het  tweede deel begint waar het eerste deel geeindigt is.

De stijl van schrijven is in dit boek wel iets langzamer voor mijn gevoel. Het verhaal lijkt, zoals ik bij t eerste boek een beetje vermoede, totaal niet op twilligt. Het verhaal is ook hier in het tweede boek nog steeds origineel. Bijv. Na ‘t ongelukkige voorval in ‘t begin, er word geen ongeloofwaardige smoes gemaakt die totaal afwijkt aan de waarheid. Zoals ik in vele boeken ben tegengekomen. Maar met kleine verdraaiinkjes.

Ook leer je meer van vroeger, het verhaal word en gaat daardoor veel dieper.

Het verhaal leest heel vlot en ik was zo verdiept in het verhaal dat ik de bladzijdes niet in de gaten hield, ik schrok mij de pleuris en dacht dat mijn e-reader een foutmelding maakte. Maar nee t verhaal stopte echt abrupt en in wéér een cliffhanger. Net als in deel 1. Niet leuk! Echt niet.

Wil je nog meer overtuigd worden? Hij hoort bij een blogtour! Kijk hier voor de namen, links en data!

 

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 19-02-2020
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

 

One Response

  1. KoolFamily
    KoolFamily at |

    Klinkt speciaal…

    Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.