Review: Canvas bestellen op Fotofabriek.nl*

In 2016 mocht ik al een fotoboek maken en reviewen voor Fotofabriek.nl.
Deze kan je hier bekijken. Begin 2020 werd ik gevraagd voor nog een samenwerking. En dan dit keer voor een canvas. Natuurlijk!
Ik had dan ook gelijk een idee. Maar helaas liep alles anders door de hersenbloeding van mijn broer toen. Geen foto van ons viertjes in de sneeuw. Toen kwam corona. En ook mijn tweede idee kon niet uitgevoerd worden.

Ondertussen gaan de maanden wel  verder en ik hoopte dat het toch ergens mogelijk zou zijn, maar nu het december is(geweest) en met alle regels omtrent corona. Nuja dan maar een plan C in werking stellen.

De website is overzichtelijk en ik had redelijk snel gevonden wat ik wilde maken en bestellen. Een canvas! 
Maar als je niet zo van canvas houd, dan zijn er ook nog heel veel andere opties. Gewoon een beetje op de site rondkijken en je vind vast iets wat jou aanspreekt. Of de degene voor wie je iets maakt.

Dan, je klikt eenvoudig op welke grootte je wilt hebben. Of je de foto liggend, vierkant of staand wilt hebben.
En op moment dat ik dit doe, is er ook nog een aanbieding van 20% korting, die geldig tot het einde van het jaar. (nuja deze post komt in januari online, want de post deed er erg lang over. Maar er zijn altijd andere leuke acties)
Maar als je niet zo goed weet wat je wilt. Er is veel informatie te vinden met wat mogelijk is en er is duidelijk uitleg.

Dan kom je in het bewerkingsscherm en het is geen extern programma wat je moet downloaden. Dus dat is erg fijn en vlot. Het lijkt een beetje op canva moet ik zeggen en canva vind ik erg fijn.
Met een paar klikken kan je een foto uit kiezen en tadaa je bent al klaar. Maar je kan veel meer. Ik heb het niet gebruikt, maar je kan  tekst, achtergrondkleur kiezen en clip-art, vormen en qr-codes toevoegen. Ook kan je meerdere fotos uitkiezen!

Je kan het dus echt helemaal persoonlijk en naar jou stijl maken.
Hier onder kan je het resultaat zien. Op de 31 december stond het voor de deur, toen ik weg ging naar de vriendin en de moeder van de twee schatjes op de foto. Het is een cadeau voor haar. Helaas na de kerstdagen. Maar ik wil er op wijzen dat Fotofabriek heel snel was met verzenden. En dat de post er gewoon heel lang over gedaan heeft. Met de volgcode die je krijgt kan je het precies volgen.

Mijn vriendin is fotografe en zij is net als ik erg enthousiast over de kwaliteit van de afdruk. Goede kleuren en scherpte. De foto’s van het resultaat zijn niet zo mooi, want het daglicht liep al op zijn laatste minuten en doet gewoon geen recht aan het daadwerkelijke resultaat!

Canvas

Wat ook nog een dikke pluim verdient is hoe alles verpakt was. In stevig karton met mooie schuimdingen om de hoeken. Die ook nog eens hergebruikt kunnen worden als anti-stoothoeken aan hun tafel. Extra win!
Bij het canvas zit ook nog de nodige materiaal om het op de kunnen hangen.

CanvascanvasCanvas

Al met al kan ik Fotofabriek jullie daadwerkelijk aanraden. Ook als jullie vragen hebben kunnen jullie Fotofabriek een berichtje sturen en helpen ze je graag verder!

Fotofabriek

Mijn disclaimer

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.