Hartendief – Emma Anna*

hartendiefEerder mocht ik al (3) boeken van Emma Anna lezen via DVP, maar sindsdien geeft ze haar eigen boeken uit! Ze verteld hier meer over in het interview wat ik met haar mocht houden! ‘Hartendief’ is een deel een van een serie én een blogtour, waaraan ik dus ook mocht mee doen! Ik neem jullie in mijn beleving. Ps die cover is natuurlijk een dikke hit bij mij!

De flaptekst:
Op haar laatste stagedag in de apotheek komt de tweeëntwintigjarige Artemis oog in oog te staan met de mooiste man die ze ooit heeft gezien – serieus, de mooiste. Maar ook met een man die de hoofdrol in haar toekomstige nachtmerries zal gaan spelen.

Getraumatiseerd doet ze de deur achter zich dicht en besluit het hele voorval gewoon te vergeten. Amon, haar broer, is bezorgd en wil haar meenemen op de zomertournee van zijn band Two Dimensions. Maar dan maakt ze kennis met de nieuwe bassist van de band. Een man met ogen die haar wel heel erg bekend voorkomen. Artemis’ eentonige leven heeft niet alleen een flinke opdonder gekregen; het ziet er nu ook nog eens naar uit dat het drastisch zal veranderen.

Mijn mening:
We vallen binnen in de scene waarvan we lezen op de flaptekst. Deze scene vind ik ontzettend goed, origineel en geloofwaardig. Ook al ben ik zelf een heel ander typ. Ik kon me heel goed in haar inleven. Daarna gebeurd er teveel, zonder te veel uitleg. Ik snap de bedoeling, maar het gaat te snel en het is teveel in het begin, want we kennen de personages nog helemaal niet. Beetje te veel drama. Verder is het een leuk en interessant verhaal. Niet allemaal mooi en lief, maar iedereen heeft zijn eigen fouten en ervaringen(ik verklap t niet, spoiler vind ik. Maar top keuze). Dat maakt het verhaal geloofwaardig. ‘Hartendief’ leest vlot en heeft een verder een hele goede spanningsboog. Ik ben zeker weten heel erg nieuwsgierig naar deel twee. Want daar gaat het verhaal verder. Iets anders wat ik wel moet benoemen en dat is bij een ander boek ook al opgevallen, is dat sommige zinnen gewoon niet lekker lazen, ook niet na meerdere keren lezen, en soms leek daardoor de tekst/gevolgen niet te kloppen. Ik heb nog geen andere recensie gelezen, dus ik heb geen idee of ik de enige ben of meer mensen deze ervaring hebben. Verder in het verhaal leer je Jurre en Arti beter leren kennen en ik vind ze heel erg leuk samen. BTW de namenkeus vind ik geweldig en origineel. Je moet toch wel lef voor hebben om zulke namen te kiezen en dat dan ook de personen erbij passen.

‘Hartendief’ hoort bij een blogtour! Alle eerdere recensies kan je hier vinden!
Hartendief

NIEUW SINDS 14 DECEMBER!!

https://youtu.be/vKqQtcNk05U

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 23-08-2021
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan ‘Hartendief’ bij je lokale boekhandel of bij bol.com bestellen.

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.