Met een beetje geluk – Tamara Haagmans

Met een beetje geluk
‘Met een beetje geluk’ heb ik direct bij Tamara besteld, en bij mijn ouders laten bezorgen. Dat hield in geduld oefenen. Maar alle geduld word beloond en ik heb dit boek eindelijk gelezen. Hoewel het dan ook weer even duurt voordat jullie mijn recensie ervan lezen. Ieder geval als je bij Tamara direct besteld, krijg je het gesigneerd en met goodies thuis. Veel leuker nog dan via een boekwinkel of webshop :P. Wist je trouwens al dat Tamara een hele leuke interview heeft gegeven op FollowMeMove?

De flaptekst:
Wanneer haar tante overlijdt, erft Nicole een klein pretpark. Hoewel het in een verschrikkelijke staat verkeert en haar tante hoge schulden had, is Nicole vastbesloten om het park nieuw leven in te blazen. Maar Marc, de manager van het pretpark, probeert Nicole te overtuigen het park aan hem te verkopen. En elke keer als hij in de buurt is, lijkt er van alles mis te gaan: de wallaby’s ontsnappen, een bestelling voor de brasserie gaat fout, en Nicole krijgt een flinke boete. Gelukkig komt daar hulp van Nicoles vriendin Daniëlla, die met een fantastisch idee komt om het park te redden.

Mijn mening:
Het het is duidelijk een boek van Tamara’s hand. Je valt binnen midden in een scene en hoewel niet alles duidelijk is, word dat het al wel snel! De humor en de hilarische voorvallen zijn echt leuk, ook de diepere touch is aanwezig. Ik wil daar niet te veel over zeggen want het is juist leuk om het zelf te lezen. Maar ik vind het een goede keuze geweest want het geeft het verhaal veel meer body! Het is gewoon weer een heerlijk boek met originele setting! Net als alle andere boeken van Tamara is dit een heerlijk boek! Haar boeken kan je blind kopen! Ieder geval is dat bij mij het geval!

NIEUW SINDS 14 DECEMBER!

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 01-12-2021
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan ‘Met een beetje geluk’ bij je lokale boekhandel of bij bol.com bestellen.

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.