Serie: De zussen van Jewel Island – Holly Martin


Jewel Island
Het is al weer even geleden dat ik een serie recensie deed. Maar ik ben terug met een hele mooie serie! De vorige schrijfster aan de andere kant van de zee, Nicola May. Kon mij maar weinig bekoren, deze schrijfster; Holly Martin deed dat des te meer. Alles wat ik eerder miste kwam hier terecht! Spoilerwaarschuwing! Dit is een serie recensie!

De flapteksten:
Het familiehotel van Sapphire Bay:
De heerlijke feelgoodroman ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ van Holly Martin gaat over Aria, die al haar hele leven op Jewel Island woont. Zelfs toen haar zussen Clover en Skye vertrokken, bleef zij achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel. Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

Een gouden gloed over Ruby Falls:
Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel… er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer…

De zoete verleiding van Emerald Cove:
Skye en Jesse in ‘De zoete verleiding van Emerald Cove’ van Holly Martin kennen elkaar al jaren: ze zijn buren geweest, beste vrienden en ze waren zelfs kort getrouwd. Het contact is al een tijdje verwaterd, maar nu Skye met haar zussen het familiehotel op Jewel Island runt, komt ze Jesse weer tegen. Skye wil hem eindelijk vertellen wat ze voor hem voelt, maar durft ze haar hart weer open te stellen voor Jesse?

Mijn mening:
Ik heb echt net het laatste boek uitgelezen! Geweldige serie. feelgood tot en met. Maar geloofwaardig, elke hoofdpersoon heeft zijn of haar dingen beleeft in het leven. Zware dingen, dingen die ze achtervolgden tot dat het de liefde in de weg stond. Maar zoals het in feelgood hoort, ze lieten het er allemaal niet bij zitten. Met vallen en opstaan komen ze toch waar ze willen zijn. Wat ben ik blij deze serie op de nipper van 2021 nog te ontdekken! Wat zou ik graag het eiland willen bezoeken, in de hotelkamers willen slapen en het toetjescafé plunderen. Met Sylvia willen bomen over mensen en schrijven. Ja, echt heerlijke hoofdpersonen, situaties. Gewoon alles. én het allertofste! Ik werd verrast! In het derde boek kwam een gedachte op. én hoewel ik nog niet wist hoe, dacht ik dat Sylvia familie zou zijn van Aria! Wrong! Hoe wel, verklap ik niet! Maar ik werd lekker op de verkeerde voet gezet. Heerlijk! Gebeurd veelste weinig.

Ik las ook op fb, dat iemand het heel snel vind gaan. Nou vind ik dat vaak ook, maar dit keer niet! Die tijdlijnen zijn juist heel goed gedaan. Elk koppel kent zich al meerdere jaren of minimaal een half jaar. En dan gaat het verder, en loopt het wat vlotter en in tijd van een paar weken en dát vind ik leuk! Zo vaak gebeurd het niet dat de koppels elkaar al jaren kennen voordat er iets gebeurd!

Ik heb deze boeken via koboplus gelezen, maar deze pareltjes van boeken, enkel om de covers al, zijn het 100% waard om op mijn ‘lijst van kopen en in de boekenkast’ te komen. En ik beloof dat ik dat ook probeer bij een boekhandel 😛 Maar dat heet geduld hebben, ik kom eerst pas weer in mei in NL!
Ik raad de serie van harte aan en ga snel beginnen met een volgend boek van haar!

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 30-12-2021
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan de serie van ‘De zussen van Jewel Island’ bij je lokale boekhandel of bij bol.com bestellen.

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.