Een melodie voor Melody – Renée Olsthoorn

Melodie voor Melody
Een kortje! Dus ook een korte recensie! Als je Renée Olsthoorn nog niet kent, dan kan je hier haar beter leren kenen! Wil je meer weten over ik haar andere boeken vind? Dan kan je hier klikken! Nu terug naar dit korte verhaal over ‘Een Melodie voor Melody’

De flaptekst:
Melody Morel weet niet wat haar overkomt als ze een e-mail krijgt van Baptiste Bonnet, de Franse Justin Timberlake. Hij heeft haar op YouTube gezien en wil dat ze meedoet aan een concert dat hij zal geven in Nice. Melody twijfelt geen moment en reist erheen… maar dan vindt ze een rivale op haar weg.

Mijn mening:
Ik moet altijd extra in gedachten houden dat het om een kort verhaal gaat en dan gelden andere regels. Ieder geval wel bij mij. Voor een een kortje zit hij heel goed in elkaar! Je kan je goed inleven in Melodie en ook de situatie is bijpassend in deze tijd. Er zit een bijzondere wending in, en die had ik niet helemaal verwacht! Goed gedaan!


Origineel geschreven door Anja de Rijk op 30-12-2021
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan ‘Een melodie voor Melody’ bij bol.com bestellen.

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.