Interview met Ellen Kruize – Kok (Winactie!!!!!)

Ellen
Vandaag is er ook een interview, maar dit keer anders en dit keer LIVE! Superspannend eigenlijk terwijl het niet mijn eerste keer live is! Ik hoop dat je het leuk vind, ergens in de video lees je wat je moet doen om mee te doen om het boek te winnen! Ellen is selfpubber met een boek dat eens geen roman is, maar een non-fictie! Ellen verteld meer over haar en hoe haar boek tot leven is gekomen!

Welke vraag vond jij leuk? En hoe tof is het dat dit vanuit Aruba en Curaçao werd bekeken! Voel mij ineens echt een internationale youtuber! Hieronder vind je de video om terug te kijken. En hier vind je de link naar mijn recensie van het boek! Veel plezier en doe een duimpje omhoog als je het leuk vind. Abonneren is ook heel erg tof! 😀

Dankjewel Ellen, voor je tijd en moeite voor al deze leuke antwoorden!
De winactie kan je ook hier vinden: Win, win!

*Foto’s zijn van Ellen Kruize-Kok, en mijzelf*

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.