Gelezen in April 2022


April

April 2022 is afgelopen en het was als de rest van dit eerdere maanden, weer vol, onrustig en heftig. Mijn Pasen was ronduit ruk. Helpen in de vluchtelingentrein, en daarna aan t werk. En daar ’s ochtend vond een kerel het nodig geen mondkapje te dragen, daarna ging het mis en best nogal. Ik wil er niet teveel over uitweiden maar leuk is anders en ik heb nu vooral even tijd nodig. Ik las sindsdien vooral wat eenvoudiger leesvoer van Harlequin. Ik las een totaal van 28 boeken gelezen en in 2 boeken begonnen en die zijn nog niet uit. Verder las ik best gemêleerd. YA, fantasy, historisch romans feelgood, roman. Binnenkort volgen van een heel deel van de gelezen boeken een recensie! Wat hebben jullie gelezen?

Dierbaar geschenk – Olga van der Meer
Briefpost – Chantal Claassen
Zomerkind – Tamara Postma
De laatste zomer samen – Tamara Postma
Zomerliefde – Tamara Postma
Aan het eind van de zomer – Tamara Postma
Zomer vol geheimen – Tamara Postma
De laatste dag van de zomer – Tamara Postma
Het medaillon van Chagall- Reina Crispijn
De eerste dag van de herfst – Tamara Postma
Als de bladeren vallen – Tamara Postma
Een nieuwe kans – Tamara Postma
Rozen in de winter – Tamara Postma
Dansen in het donker – Tamara Postma
Alles verterende verlangen – Clare Connelly
Roekeloos hart – Andie Brock
Hartstocht in de woestijn – Andie Brock
Onschuldig verraad – Abby Green
Liefde de baas – Jessica Steele
Een kans op geluk – Jessica Steele
Verloofd tegen wil en dank – Jessica Steele
De ware liefde – Jessica Steele
Machtig en Mysterieus – Jennifer Hayward
Twee kleine Prinsesjes – Rachel Bailey
Doorgeschoten- Mirjam Mous
Het lied van Ariane – Petra Doom
Elfenstof– Carrie Jones
Mysterieus huwelijk – Yvonne Lindsay

Begonnen in April:
Een man van stand – Julia Quin
Toch nog vader –

Weet je al dat ik een youtube kanaal heb, dat FollowMeMoveBooks heet? Ik zou het heel tof vinden als je abonneert!

Tot de volgende keer

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.