Gelezen in Augustus 2022

Augustus 2022

Augustus, nadat ik in Juli maar 11 boeken uitlas, ging het deze maand beter! 21 boeken uit gelezen. in 2 boeken ben ik nog bezig én ik heb twee boeken proefgelezen! No dat vind ik nog eens een comeback van mijzelf! En zelfs nu vond ik niet eens altijd tijd om te lezen. Ik heb nu net een paar dagen vakantie en ik probeer dingen vooruit te plannen, vooruit te werken/lezen en dingen voor te bereiden. Maar over 2 dagen ga ik naar Italië en daar ga ik druk bezig zijn 3 bergen om hoog te wandelen en te fietsen. Ik hoop dat ik niet dood ga, daaro. Dus ik probeer daarnaast rust te pakken, wat te lezen én een paar video´s te draaien. Plannen genoeg dus!
Mijn gelezen boeken was merendeel romantiek en een beetje new adult en één historische roman. Eén van de proeflees boeken was een jeugdboek. Dus deze maand was gemêleerder dan de vorige! Hoewel ik nog lange niet terug ben als voor april, voel ik bij het schrijven van dit overzicht toch veel positiever dan bij die van de vorige maand 😀 Op naar een nog beter September!
Wat heb jij gelezen?

Ik zag jou op Texel – Lily Frank (recensie op 5-10)
Ik negeerde jou op Texel – Lily Frank (recensie op 5-10)
Ik vond jou op Texel – Lily Frank (recensie op 5-10)
De kleur van Colorado – Rebecca Yarros
Wat we achterlaten – Rebecca Yarros
De laatste brief – Rebecca Yarros
Onmogelijke keus – Jennie Lucas
Gewaagde romance – Jennie Lucas
Die ene nacht – Jennie Lucas
Wilder #1 – Rebecca Yarros
Nova #2 – Rebecca Yarros
Rebel #3 – Rebacca Yarros
Sexy Texaan gezocht – Delores Fossen
Bruiloft met kerst – Sharon Kendrick
Sneeuwwit wonder – Barbara Hannay
Onder de sluier van de nacht – Sarah Morgan
Hartstocht in Griekenland – Sarah Craven
Zoute tranen, zoete liefde – Michelle Reed
Dromen in Griekenland – Kate Hewitt
Geheime baby – Jacqueline Baird
Uit de verte #1 – Tamera Alexander

Nog in bezig:
Midnight Sun – Stefanie Meyers (Luisterboek)
Een onverwachte erfenis

Proeflezen:
Fata Morgana
Luchtpost

En nu ga ik een overzicht maken van boeken die niet op Goodreads zijn en kijken of een Liberian van Goodreads boeken kan toevoegen. De nieuwe update vind ik echt niet leuk!

Wist je al dat ik een youtubekanaal heb, dat FollowMeMoveBooks heet? Ik zou het heel tof vinden als je abonneert! Ik plan veel leuke dingen(oa. Buchmesse Frankfurt) te gaan doen! Stay tunend!

Tot de volgende keer!

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.