Ho-ho-hopeloos verliefd – Wendy de Liefde*

ho

Het tweede boek dat ik lees van Wendy de Liefde. En een totale andere insteek! Mijn eerdere recensie kan je hier vinden.

De flaptekst: Als Kato vlak voor kerst gedumpt wordt door Gideon en tegelijkertijd opa Coos – haar beste vriend – uit haar leven glipt, neemt ze een drastisch besluit. Ze boekt halsoverkop een vlucht naar Curaçao. Weg van alle familieverplichtingen en haar gesettelde vrienden – en zo dicht mogelijk bij haar lieftallige opa dankzij alle warme herinneringen aan hem die het eiland met zich meebrengt.

Dan vindt ze vlak voor vertrek bij het opruimen van haar opa’s spullen een brief. Een brief die haar reis naar paradijselijk Curaçao een hele andere wending zal geven…

 

Mijn mening:
‘Ho-ho-Hopeloos verliefd’ is een leuk verhaal, cynisch met een reden, en later hopeloos romantisch. Ze heeft herkenbare gedachtes, draaft soms te veel door. Maar dat kunnen we allemaal wel, toch? Kerst en een eiland klinkt als twee wijtuiteenlopende werelden die niet samen passen
Maar dat doen ze wonderlijk wel. Ik vond het een vermakelijk verhaal, dat hier en daar iets dieper kon in bepaalde situaties. Maar het is heerlijk om in de wintermaanden met sneeuw te lezen en te bedenken hoe het is om daar Kerst te vieren.

Dit boek ‘Ho-ho-hopeloos Verliefd’ is een onderdeel van een blogtour!


Origineel geschreven door Anja de Rijk op 05-12-2022
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan ‘Ho-ho-hopeloos Verliefd’ bij je lokale boekwinkel of bij bol.com bestellen.

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.