5 dingen voor in de tuin!*

Nouja voor in mijn tuin eigenlijk. Maar misschien heb jij er ook nog inspiratie van! Ik deel gewoon wat ik van plan ben, misschien denk je nog steeds hoe gaat dat er uitzien dan?
Mijn nieuwe woning heeft een tuin, en niet zomaar een tuin, het heeft drie terrassen, twee (noord en zuid)met tegels en één van hout(west/zuid).
En naast die terrassen liggen stenen, grind maar dan groter. Dat mag ik eruit halen. Dus mijn hoofd is sindsdien een beetje aan het bedenken wat ik graag in mijn tuin wil hebben, oa. de mogelijkheid om groentes te groeien, (de meeste bakken neem ik dan ook mee en zet ik in een hoek neer waar het afloopt.) Een mogelijkheid om mensen te ontvangen en een tuinfeestje te kunnen geven!

Dus ik ben nu heel hard aan het plannen met Milanote hoe ik alles wil doen en ga doen. Milanote heb ik ontdekt door een gave youtuberin Alexandra Gater en ik moet zeggen dat mijn eerder notities en de foto´s toch redelijk onoverzichtelijk aan het worden was. Dit heb ik op mijn pc én mijn mobiel staan. Erg handig en overzichtelijk! Het is gratis tot een grens en dat is ook erg fijn!

milanote milanote milanote

1. Allereerst heb ik dus tuinmeubels nodig. Ik heb een houten bank op het balkon staan. Maar dat is dan in een tuin met 3 terrassen niet meer genoeg. En als het even kan low budget. Dus sinds een paar weken check ik regelmatig facebook marketplace, ebay kleinanzeigen. Maar in Duitsland is het soms toch moeilijk iets leuks te vinden, of eigenlijk betaalbaar iets te vinden. Maar ik heb 2 leuke stoelen kunnen opduikelen!
Dus er kan gezeten worden. Maar er mag nog meer bij, dus ik blijf zoeken.

 

 

2. Het tweede ding wat ik in mijn tuin wil, en waarom 2 stoelen ook duidelijk niet genoeg zijn is het volgende: Een bbq/firepit. Vooral dat laatste en toen kwam ik dit op Amazon tegen en ik had echt iets, de perfecte combinatie!

 

 

 

3. Het derde plan wat ik heb, jat ik van een tof Netflix programma en ik wil dus iets vergelijkbaars maken. Iets wat makkelijk opgebouwd kan worden en huurvriendelijk. Dus als je net als ik erg nieuwsgierig word hoe het er daadwerkelijk uit gaat zien. Dan stay tuned. Ik ben van plan veel te gaan filmen 😀

4. Iets wat ik al jaren van plan ben, maar ik in mijn huidige woning niet mocht. Of nouja woning, op het balkon eigenlijk. Zo´n hangmat of eigenlijk zo´n hangstoel!
Lekker om in te bungelen en een boek te lezen. Het houten terras is dus op het westen maar is op één hoek ook op het zuiden gericht. En toestemming om zo`n hangstoel op te hangen heb ik gekregen. Dus na jaren geduld te hebben gehad, kan het nu eindelijk!

 

 

 

5. En het vijfde en laatste punt voor dit lijstje. Dat word echt heel interessant uitleggen bedenk ik me nu. Op het noorden is dus een lang terras en het heeft een houten schutting. Met om de zoveel meter een houten paal. een stuk of vier zeker. Op of aan die paal wil ik een bloemenmand hangen. Die zijn hoog genoeg om wel zon te krijgen en brengen dan een heerlijke zomerse touch aan die kant van de woning. Maar als ik de prijzen(15€ per stuk) mag geloven van de de tuincentrum in de buurt, dan gaat dit ook het lijstje secondhand zoeken! Ik hoop echt dat in het echie het er net zo goed uit gaat zien als in mijn hoofd 😀 😛

Maar als je nu nog steeds denkt hé wat, hoe. Het is momenteel zo dat ik begin maart de sleutel ga krijgen en ik neem jullie mee opsleeptouw mee in het proces. Op zijn laatst dan word alles duidelijk! Maar als je vragen hebt, dan stel ze gerust!  Vind jij verhuizen naast het vele werk ook leuk of enkel een grote klus waar je tegen opziet?

 

ps. De plannen voor binnenshuis verklap ik nog niet! Voor dat moet je de video`s afwachten! Tot later!

ps.2 In deze blog zijn betaalde/affiliatie links te vinden! Hier kan je meer lezen over hoe dat werkt op FollowMeMove

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.