In het bos daar woont de jager #3 – Marijke F. Jansen*

 

jager

Het is een poosje geleden dat ik een boek én recensie schreef over een boek van Marijke F. Jansen/Lily Frank. Maar vandaag is het weer zover! en dit keer niet eens een geschreven recensie!
Al deed ik dat wel. Ik nam ook video op met Marijke haarzelf, ik husselde en plakte. Zocht muziek en dringend een blikje tijd. Maar hier is hij dan, mijn deelname aan de blogtour van het boek ´In het bos daar woont de jager´ Veel plezier!

De flaptekst:
Als haar vader met zijn dronken hoofd een aanrijding veroorzaakt, kan de dove Billie het amper geloven dat hij haar als onderpand achterlaat bij de jongen wiens auto hij vernield heeft. Als dan ook nog eens haar haren op magische wijze groeien in het bijzijn van die onbekende jongen, komt ze erachter dat het nog veel erger kan. De jongen blijkt namelijk niet zomaar een toevallige voorbijganger te zijn, maar de enige echte beruchte Sprookjesjager. En nu hij weet dat haar sprookje is begonnen, is hij niet van plan om haar weer netjes terug te geven aan haar vader. In het bos daar woont de jager is het los te lezen derde en afsluitende deel van de serie De Sprookjesjager.

Mijn mening:
Tja die heb ik dit keer niet in geschreven tekt. Maar je kan het bekijken of ook enkel luisteren!

 

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 08/09-08-2023
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan ‘In het bos daar woont de jager’ bij je lokale boekwinkel of bij bol.com bestellen.

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.