Just friends – N.D. Frost*

just friends

De eerdere boeken van N.D. Frost waren ook in dit genre, maar daar was ik niet helemaal van overtuigd, maar bij het lezen van de flaptekst van ´Just Friends´, besloot ik dat ik dit boek toch een kans zou geven. De cover vind ik mooi, al niet helemaal bijpassend. Maar ik weet dat door technische dingen, de cover die de auteur had gekozen helaas niet mogelijk was.

De flaptekst:
Op driejarige leeftijd verloor Rune zijn vader door een motorongeluk. In zijn voetstappen treden is iets waartoe hij zich al lange tijd geroepen voelt en hij besluit lid te worden van de Forseti motorclub. Wanneer hij de dochter van zijn sponsor echter voor een clubhoer aanziet, vreest hij zijn kansen om zijn vader eer te bewijzen te hebben verspeeld.
Abigail is opgegroeid binnen de club. Hoewel ze daar graag komt, heeft ze zich al jaren geleden één ding voorgenomen: ze wil geen relatie met één van de clubleden en altijd op de tweede plaats komen. Maar wanneer de nieuwe prospect haar gedachten maar niet loslaat, wordt het verdraaid moeilijk om dat vol te houden.

Mijn mening:
Het verhaal begint grappig, ik kan me Rune goed voorstellen. Het verhaal is vlot, heeft een paar leuke wendingen. Ook heeft het een dieper tintje. Ik raade al snel welke kant het op zou gaan. Wat ook klopte, maar ook dat ging niet zonder slag of stoot. Wat het een sterker boek maakt, gelukkig werd het niet 100 x heen en weer geschoven. Ik vond dit verhaal leuk om te lezen, het is niet zo hardcore als de andere boeken van Frost. Maar het zit ook beter in elkaar en dat beviel me heel goed. Het was een aangename read, met sterke persoonlijkheden die erg likeable zijn. De titel past perfect! Een aanrader!

Je kan ´Just Friends´ bij Amazon of bij bol.com bekijken of bestellen.

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 24-08-2023
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

 

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.