Vervlogen- Shelena Shorts*

Vervlogen
Deel 3, deel 3, DEEL 3. Hwwophoop. Deel 3 is er en daar ben ik zo blij mee. Ik wil weten hoe dit afloopt!
Recensie van deel 1 vind je hier en deel 2 vind je hier

Flaptekst:
De achtenveertig uur die Sophie Wes gaf na zijn ontvoering zijn allang verstreken. Haar geduld wordt dan ook tot het uiterste gedreven. Hun lot samen blijft onzeker, maar dat zijn ze inmiddels gewend. Toch lijkt de toekomst niet het enige waar ze bang voor moeten zijn… hun grootste angst is dichterbij dan ze denken.

Al snel blijkt dat Sophie en Wes samen niet sterk genoeg zijn om hun lot te ontvluchten. Maar in ruil voor hulp moeten ze wel hun grootste geheim blootgeven. Ondertussen tikt de tijd door en blijven de donkere wolken zich opstapelen. Hoe ver ga je voor een toekomst die niet eens zo zeker is?
Vervlogen is het derde, razend spannende deel in de mysterieuze Momentumserie van Amerikaans auteur Shelena Shorts.

Mijn mening:
Eindelijk. Het verhaal gaat verder waar t 2e deel op gehouden is, wat fijn is.
Maar ik ervaar ook een nadeel. Er zit dus enige tijd tussen en ik heb de eerdere 2 delen dus niet herlezen voor ik aan het derde deel begon. Ik moest echt wennen en diep nadenken. Wie was wie ook al weer? Ik kwam er niet lekker in. Dus heb ik van het tweede deel t laatste stuk nog eens gelezen. Toen ging het beter. Volgende keer beter plannen en dus herlezen 😛

Maar  of het aan het moeilijke begin lag weet ik niet, toch vind ik dit boek minder een pageturner als de eerste 2 delen. Maar ook ‘Vervlogen’ heb het met plezier gelezen.

Wat ik niet snap is de tedens van vrouwen die geen bruiloft willen hebben oa. Bella, Katniss,  Waarom niet? Ik bedoel klein is prima! Maar. Oke, je gaat er toch vanuit dat je het maar 1 x viert, dan wil je dat vieren? Wel vind ik leuk dat uiteindelijk een klein beetje terug word gekeken naar hoe het begon en hoe dat in het verhaal word verwerkt.

Het einde bezorgd me een naar onderbuik gevoel. Het is ook geen gesloten einde dus de auteur kan er eventueel mee verder. Ook is de spanningsboog in dit derde deel niet zo hoog gespannen als in de eerste twee delen. En ook miste ik ergens de echte actie. Waar je hart sneller van gaat kloppen. Verder vind ik het super dat er open kaart word gespeeld. Eerlijkheid is belangrijk!

Het algehele verhaal vind ik mooi en goed gevonden. Het idee is fascinerend, en het zou zo maar echt kunnen zijn. En hoe wondermooi zou het zijn als er echt een medicijn tegen aids werd gevonden.

Ook dit derde boek heeft weer een prachtige cover. Wie deze heeft gemaakt/uitgekozen verdient opslag 😛
Volgende boeken van Shelena Shorts komen zeker weten op mijn-nog-te-lezen- lijst

 

Dit boek hoort bij een blogtour!
Vervlogen

Origineel geschreven door Anja de Rijk op 29-10-2020
Deze recensie mag niet zomaar overgenomen worden. Geef een berichtje en vermeld mijn naam.

Je kan dit boek bij DVP, je lokale boekhandel of bij bol.com bestellen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.