`Hotel Piek` en `Een schone Getuigenis` – Marja Visscher*

Marja
Twee recensies in één klap. En ook deze boeken stonden op de Longlist van de Valentijnprijs. Op 14 mei 2022 won ze de Oeuvre prijs omdat ze al lang in het vak zit. Dus haar boeken zijn zeker niet de minste! Het zijn de boeken `Hotel Piek` en `Een schone Getuigenis` beiden van Marja Visscher.
Ik heb hiervan geen geschreven recensie en enkel een video recensie gemaakt. Tot op heden heb ik nog niet veel van dit genre op mijn kanaal, maar omdat ik nog aan het opbouwen ben, ben ik heel erg benieuwd wat jullie vinden om ook dit genre in videorecensies te zien?
Ik moet zeggen dat ik nog steeds dingen aan het uitproberen ben, dus als je iets ziet wat niet lekker gaat, zeg het vooral. Hier onder vind je ieder geval mijn video recensie van de boeken die ik las van Marja Visscher. Ik deed met haar de afgelopen jaren twee keer een interview in 2021 en  in 2018. Daar kan je haar dan nog een beetje beter leren kennen!

Veel plezier met kijken! Groetjes en tot de volgende x! Btw Je kan je ook abonneren op mijn kanaal! Dan blijf je altijd op de hoogte van mijn nieuwste video’s als je ook op het belletje klikt. Je helpt mij en het kanaal heel veel als je dat doet!

Enjoy! Laugh! Learn! XX Anja

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.