Gelezen in September 2022

 

September
Een beter september 2022 ging ik in Augustus nog uit. Nou hij was beter én slechter! Forza4Energy4all in Italië ging beter dan verwacht, maar die week heb ik eigenlijk heel weinig gelezen. Er bleken problemen met mijn fiets(nogal onverwacht als je hem weggebracht heb voor een servicebeurt). De bergen op ging beter dan verwacht. En ik voelde me top. Volgend jaar ga ik weer! Gevolgd door een week met corona…. wéér! Ik las geen letter. Ik sliep veel en keek op Netflix Virgin River( best leuk, maar vergeet vooral dat het op de boeken gebaseerd is. Want oh boi, veel klopt er niet, verder is het wel leuk!), dus de boeken in het volgende lijstje kan je eigenlijk wel zien wat ik heb gelezen in 2 weken tijd ipv een maand. 8 boeken gelezen. 2 uit en 1 begonnen! Hoewel dus minder dan ik zelf had verwacht, las ik wel prachtige boeken! Wat vond/vind jij van de Netflix serie van Virgin River?

Midnight Sun – Stefanie Meyers (Luisterboek)
Een onverwachte erfenis – Susanne James
Thuis in Virgin River- Robyn Carr
Iets nieuws onder de zon – Marieke Douwes
Ik wens je het allerbeste – Mason Deaver
Welkom in Virgin River- Robyn Carr
Weerzien in Virgin River- Robyn Carr
Winter in Virgin River- Robyn Carr
Een nieuwe horizon – Robyn Carr
Achter hoge bergen – Emma Anna

Nog bezig:
Met de stroom mee – Robyn Carr

Wist je al dat ik een youtubekanaal heb, dat FollowMeMoveBooks heet? Ik zou het heel tof vinden als je abonneert! Ik plan veel leuke dingen(oa. Buchmesse Frankfurt) te gaan doen! Stay tunend!

Tot de volgende keer!

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.