Gelezen in December 2022

December 2022
December, was een interessante maand. De eerste week was in in Slowakije met een vriendin. Het was een geweldige 5 dagen/ week. Met de afsluiter dat ik het bericht kreeg dat ik de nieuwe woning heb. NIEUWE woning zal je misschien afvragen. Jep, in November kwam het toevallig op mijn weg en het zag er zo mooi uit, met tuin, grotere keuken, een extra kamer( waar mijn boeken mogen gaan wonen<3) en het is een jaar oud. Het voelde heel erg aan dat ik toe was aan een volgende stap. Ik woon hier bijna 8 jaar en dat is sinds de eerste 8 jaar van mijn leven, het langste huis ik gewoond heb. Het deed mij beseffen hoeveel boeken ik in die 8 jaren erbij heb gekregen. Van 1 boekenkast naar 4 en nog steeds liggen overal boeken!!!! Dus de afgelopen maand heb ik wel gelezen, 14 stuks en 2 half. Ik las aardig wat smut, maar hemel op een geven moment had ik gevoel dat het vooral copy past was bij de auteur waar ik twee verhalen van las. Verder las ik een paar boeken van Robyn Carr en een boek van Wendy de Liefde.
Ook las ik eindelijk het boek van Wendy Brokers en wow, meer daarover in de komende recensie. Verder hadden we de feestdagen die ik gelukkig bij goede vrienden kon vieren!
14 boeken is niet erg veel in een maand, maar ik ben er blij mee. Volgens mijn notitie boek heb ik dit jaar 185 boeken gelezen. Volgens Goodreads nog niet, maar die is nog niet helemaal up-to-date 😛
Maar daarnaast ik ben ook echt begonnen met inpakken en uitzoeken. één doos met Duitse boeken gaat naar een Oekraïense vrouw die Duits wil leren. De Nederlandse boeken die weg gaan moet ik nog een plan bedenken, maar ik denk wel dat er een paar leuke winacties eraan zitten te komen!
Het is fijn om na 8 jaar alles uit te zoeken, je verzamelt toch aardig wat zo ongemerkt door de jaren heen! Maar daar ben ik vast niet de enige. Hoe was jullie maand December?
Rijke Oogst – Robyn Carr
Ho-ho-hopeloos verliefd – Wendy de Liefde
Een kerstmis naar haar hart – Robyn Carr
Their Wanted Bride – Raisa Greywood
Passie in de sneeuw – Fleur van Ingen
Spells – Aprilynne Pike
Their Golden Bride – Ann Mayburn
Their Tempting Bride – Lacy Davis
Their Perfect Bride – Lacey Davis
Their Blushing Bride – Celeste Jones
Their Harlot Bride – Golden Angel
Their Accidental Bride – Kelly Dawson
Their Outlaw Bride – Delta James
Vertrouwen of verliezen – Wendy Brokers

Nog bezig:
Mindf*ck – Nextlevel
Gone

Wist je al dat ik een youtubekanaal heb, dat FollowMeMoveBooks heet? Ik zou het heel tof vinden als je abonneert! Binnenkort plan ik video´s over hoe verhuis je boeken, en hoe pak je ze in en natuurlijk de aangekondigde winactie!

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.