Gelezen in Mei 2022

mei 2022

Voor mij kan ik best kort zijn denk ik. pff. 3 weken vakantie en weinig gelezen maar wel veel gezien! We zijn door Duitsland, Oosterrijk, Luxemburg en België gereden naar Nederland. Ik leefde voor mijn gevoel feelgood! We bezochten Efteling, Valentijnprijs-festival, boekpresentatie van Karin! Bezochten we Ameland en Amsterdam. Maakten bonbons en gingen paardrijden op het strand. En natuurlijk nog veel meer. Als deze week voorbij is, wil al mijn beeldmateriaal gaan editen in leuke filmpjes. Heerlijk nagenieten!

Maar dit, (5 boeken) is echt heel erg bar voor mijn doen, want zelfs de laatste week kon ik mijn stand niet verbeteren. Ik ben heel erg afgeleid door verschillende zaken die mij diep hebben geschokt. Een auteur die niet eens is met een recensie die ik schreef. Niet zo netjes was, uiteindelijk wel haar excuus aanbood. Wat wel netjes is. Ik krijg veel steun en hoor van velen dat ze mijn recensies waarderen. Dank daarvoor! <3 Daarom komt alsnog deze post online!
Maar ook een tegenvallende email met een bericht waar ik nogal teleurgesteld in ben. Verder hielp ik nog een x in de vluchtenlingentrein. Ik had een gesprek met psycholoog(voor dat heftige voorval in April) vrijdag én had ik mijn eerste werkdag gisteren terug. Het koste veel energie maar het ging goed. Dus vandaag gaan ik weer!
Mijn maand in een notendop. De boeken die ik las zijn merendeel feelgood.

Toch nog vader -Yvonne Lindsay
Lentekriebels – Verschillende auteurs, waaronder ook mijn verhaal!!!
Een streepje tegen – Wendy de Liefde
De Pompoenprins – Cristina Olivia, Cristina Carini & Anna Maria Colantoni
De Bromance boekenclub- Lyssa Ray Adams

Nog bezig:
Een man van stand – Julia Quinn (luisterboek)
Het zomerse geheim van Marigold- Kirsty Ferry

Wat heb jij gelezen?

Weet je al dat ik een youtube kanaal heb, dat FollowMeMoveBooks heet? Ik zou het heel tof vinden als je abonneert!

Tot de volgende keer

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.