De boeken die ik las in 11 én 12!

Omdat in December de adventskalender online kwam, die was echt niet te missen heb ik maar besloten om november en december samen plakken en het in Januari te laten zien welke boeken ik heb gelezen in de laatste maanden van 2016. Dit keer dus een langer lijstje! In het algemeen heb ik minder gelezen het afgelopen jaar. Maar heb ik wel meer Engels gelezen(niet van elk boek komt een recensie online) en ook Duits. Dat kost meer tijd. Ook in de periode dat ik herstellende was van mijn blindedarm OP. heb ik zeer weinig gelezen, ik kon me zeer slecht concentreren. Op het moment dat ik dit schrijf. (Het komt 2 dagen later online) Begin ik aan mijn 16e boek! Voor de 13e dag in het nieuwe jaar vind ik het een goede start!

Een zomer in Frankrijk- Eva de Wit

Eindspel  – deel 4- Isa Maron

Zussen- Olga van der Meer

Op weg naar ware liefde – Maggie Kingsley

Onrustige hartslag – Helen Shelton

Echo van liefde- Judy Campbell

Opnieuw beginnen – Kim Vogel Sawyer

Margreet -trilogie- A. Vogelaar- Van Amersfoort

Eerlijke liefde- Sandra Berg

Silber, het eerste boek der dromen- Kerstin Gier

Silber, het tweede boek der dromen- Kerstin Gier

De kleur van de zon- Ina van der Beek

Bloeiend vlas – Gerda van Wageningen

Rafaela’s dochter – Greetje van den Berg

Liefde in de steigers – Jill Shalvis

Voor altijd in mijn Hart – Kim Vogel Sawyer

De juiste bruid – Heidi Betts

Dansen met de sjeik – Tessa Radley

Niets is wat het lijkt – Miranda Hillers

Een echte heer – Jody Hedlund

Het land van Duizend morgens – Lauraine Snelling

Silber het derde boek der dromen – Kerstin Gier

In de wildernis – Any Belding Brown( begonnen maar nog niet uitgelezen)

De lantaarnzwaaier- Sophia Fourie

Onderbroken geluk- Olga van der Meer

6 Responses

 1. tamara
  tamara at |

  Wauw wat een prachtige leeslijst

  Reply
 2. Gerda
  Gerda at |

  Nou dat is weer een geweldige leeslijst!!

  Reply
 3. Sylvia
  Sylvia at |

  Mooie lijst!
  Ps. heb je mijn reactie mailtje van de winacties ontvangen?

  Reply

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.