Gelezen in Juli 2022

juli 2022

Juli 2022, een maand van hard werken, swoegen en best wel stille momenten! Op mijn blog en op mijn yt kanaal. Plannen heb ik, maar de tijd ontbreekt. Maar wat in het vat zit verzuurd niet 😛
Ik las deze maand 10 hele boeken en kon eindelijk Storm afhaken. Totaal dus 11! Merendeel waren het recensie boeken en ik heb 3 boeken herlezen omdat ik een deel 4 van de serie van Wendy Brokers wilde lezen. Daarna het boek van Marina Folkers. Van beiden komt nog een recensie online, eerst nog even een blikje tijd vinden en openen. Maar beiden zijn echt prachtige boeken en kan ik aanraden! Ik las vooral feelgood, feelgood met een historisch tintje en fantasy! De helft valt daar onder! dat is geloof ik niet eerder gebeurd dat ik zoveel fantasy las in 1 maand!  Verder ben ik nog 2 boeken aan het proeflezen, en ik heb ook daar nog nooit eerder zo lang over gedaan als nu. Ik ben nog steeds niet terug op de stand zoals ik het jaar begon en voor de rotzooi van corona en april. Maar ik werk eraan, en krabbel langzaam omhoog. Alles komt. Als ik iets vergeet, schrijf een pb’tje!

Storm – Lucinda Riley (eindelijk uitgelezen/geluisterd)
Wings – Aprilynne Pike
De bergbouwers van Metis Bidenk – Olivier Sted
Lichtmetaal – Olivier Sted
Retromofose – Olivier Sted
Mysticana – Dianne Arentsen
Niet zonder jou – Wendy Brokers
Niet zonder ons – Wendy Brokers
Niet zonder mij – Wendy Brokers
Niet zonder liefde – Wendy Brokers
Het hart van Weshley Castle – Marina Folkers

Welke auteur heb jij de afgelopen maand ontdekt?

Weet je al dat ik een youtube kanaal heb, dat FollowMeMoveBooks heet? Ik zou het heel tof vinden als je abonneert!

Tot de volgende keer

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.