Gelezen in Oktober en November 2022

November
Oktober was een maand dat ik zo weinig las, dat ik het de moeite niet waard vond een blogpost er over te schrijven. Want er zou geloof ik maar 2 hele boeken in staan. Zodra ik vakantie heb, lees ik gewoon veel minder. Ik vierde wel 3x mijn 30e verjaardag, ging naar Spanje en Nederland, de Buchmesse en vierde mijn ouders hun 35 jarig huwelijk. Dus genoeg gedaan 😛 De eerste week terug op het werk, was ansich goed begonnen, maar ik heb gesproken over de situatie van Pasen en ik had een gigantische dip. Ik heb niet gelezen en toen vooral een verhaal wat ik weet mij bevalt en er voor zorgt dat ik niet té diep val, en niet ook in een leesdip val. Daarna kon ik ook weer lekker andere boeken lezen, November is alsnog een duidelijke betere leesmaand geworden! 😀 Verder ben ik bezig geweest met q&a van de boeken groep: boeken van Nederlandse en Vlaamse auteurs. Het youtubekanaal word opgeheven, maar de live’s blijven bewaard. Een deel staat alweer op mijn eigen kanaal. Bijna elke dag komt er dus iets online!!! Heel veel leuke auteurs heb ik over uiteenlopende dingen gesproken, dus zeker waard om die weer of als nog te bekijken. Verder ga ik misschien verhuizen, dus ik heb de taak mijn boeken te bekijken en welke mogen blijven en welke weg. Ook is een een goede stok achter de deur om mijn ongelezen boeken, uit te zoeken, te lezen en dan houden of weg doen.
Zal ik posten als ik een stapel weg ga doen? Of zal ik weer een winactie organiseren? Let me know!
Maar in deze post dus 2 maanden ineen. Ik las 20 hele boeken en ik ben nog in 3 bezig! Hoe ging het bij jou in Oktober en November 2022?

Na de storm- Robyn Carr
Schandelijk voorstel – Caitlin Crews
Katzwijm – Brenda Broekhart
Legende van de waterdraak – Isolde boers & Ilena Saturay
Alles van jou –  Emma Zegers
Een onverwacht kerstcadeau – Robyn Carr
Onbekende bestemming – Robyn Carr
Met nieuw vertrouwen – Robyn Carr
Een plek in de zon – Robyn Carr
Kus om middernacht – Robyn Carr
Dromen van vrijheid – Robyn Carr
Uit de schaduw – Robyn Carr
Tijd van belofte – Robyn Carr
Sneeuw in Virgin River – Robyn Carr
In de luwte – Robyn Carr
Als water en vuur – Marieke Douwes
Storm in een glas Takkenthee – Jacodine van der Velde
De weg vooruit – Robyn Carr
Een vleugje kaneel – Olivia Hil
Wintermagie – Verschillende auteurs

Nog bezig:
De Kring- Shelena Shorts
Rijke Oogst – Robyn Carr
Ho-ho-hopeloos verliefd

Wist je al dat ik een youtubekanaal heb, dat FollowMeMoveBooks heet? Ik zou het heel tof vinden als je abonneert! Ik plan veel leuke dingen(oa. Buchmesse Frankfurt) te gaan doen! Stay tunend!

Tot de volgende keer!

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.