Gelezen in Juni 2022

Juni 2022

Oh Juni, al een hele zomermaand achter de rug hier. Weer aan het werk, en dat is niet mis met 30-40 graden. 9€ tickets, waardoor overvolle treinen en dan ook de spanning van hoe gaat het werk nu ik terug ben.
Er zijn veel baustellen, waardoor dus vertragingen. Pauzes vallen uit en standaard later thuis. Ook is de reistijd naar en van het werk langer want ook daar zijn ze aan het bouwen. Sommige dagen doe ik niet meer dan werken en slapen. Iets wat ik meer nodig heb sinds ik corona heb gehad in maart.
Ik merkte dan ook dat veel, me te veel is. Ik kan het niet handelen als normaal, en hoe ergerlijk dat ook is. Het hoort er gewoon bij. Gelukkig hebben velen begrip er voor, dat dingen vervallen of later komen, dank daarvoor. Nu heb ik een paar dagen vrij en kan ik bijkomen. Een deel achterstallige dingen doen. Ondertussen gaf mijn laptop het ook op, dus om alles te kunnen doen en ook te editen heb ik een nieuwe laptop moeten aanschaffen, een rib uit het lijf! Maar ik heb er nu wat tijd voor om alles weer in te stellen!
Ik heb tussendoor wel wat gelezen. Blijkbaar zelfs bijna 19 boeken! Maar het is niet zoals eerdere maanden en ook een stuk langzamer omdat ik minder goed kan concentreren of gewoon in slaap val! Maar dat gebeurd vast bij meer mensen.
Mijn nieuwste ontdekking in Juni is toch wel Rebacca Yarros! Ohwow, ik kan haar boeken echt aanraden! En ook vertel ik graag dat het boek dat ik mocht proeflezen van Martine, eindelijk uit is en ook vandaag is daarvan de recensie online gekomen. Ik raad jullie zeker aan deze nieuwe auteur een kans te geven met deze luchtige zomerread!

Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
Onverminderd #1 – Rebecca Yarros
Wolventijd – Lysander Mazee
Onvergetelijke nacht – Dani Collins
Onbereikbaar #2 – Rebecca Yarros
Storm – Lucinda Riley (nog bezig)
Onverwacht #3 – Rebecca Yarros
Onweerstaanbaar #4 – Rebecca Yarros
Onverschrokken #5 – Rebecca Yarros
Moord onder de Magnolia’s – Olivia Hill
Mocktails en Magnolia’s – Gaby Rasters
Tequila en tulpen – Gaby Rasters
Likeur en lelies – Gaby Rasters
Zam de Fikser – Peter Schaap
Geheime getuige – Amanda Stevens
Het hoogste woord – Nanda Roep
Dromen in het kunstcafé – Sue Mcdonagh
De geestenmeesters – Anna López Dekker (nog niet klaar)
Nonchalant – Martine Hoogschagen

 

Welke auteur heb jij de afgelopen maand ontdekt?

Weet je al dat ik een youtube kanaal heb, dat FollowMeMoveBooks heet? Ik zou het heel tof vinden als je abonneert!

Tot de volgende keer

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.