Interview zondag

Interview
HeyHallo Lieve luitjes,
Vandaag is interview zondag! Maar vandaag toch ook even niet.
Toen ik weer begon met mijn interviews, zat ik vast gekluisterd aan mijn bank en was het al een hele beleving om mijn bed te verschonen en een maaltijd te koken. Genoeg tijd over dus. Ondertussen is mijn voet weer dermate genezen van het werkongeval dat ik weer werk. Fulltime en dan heb ik ook nog steeds het tankstation erbij. En dan momenteel alle sociale dingen die weer op gang komen en waar ik heel graag bij ben. In de eerste maanden heb ik heel veel voorbereid. Maar die interviews zijn nu ‘op’. Omdat ik heel veel werk steek in het voorbereiden, vragen te verzinnen en verzamelen, vragen die hopelijk passen bij de auteur, de tekst bewerken, de headers en collages maken. Het kost best allemaal tijd, en ik doe het graag en heb er echt zoveel lol aan. Maar soms is mijn potje tijd leeg. Dat merk ik nu heel erg. Vergis je niet dat ik ook afhankelijk ben aan het tijdpotje van de auteurs.

Dus in deze zomermaanden, kan het dus voorkomen dat hier en daar de interview zondag uitvalt. 2 x was dat ook al het geval. Want ik wil iedere auteur gelijke aandacht en zorg geven. En door het gebrek aan tijd, vind ik niet dat dit nu lukt. Ik hoop dat ik de komende tijd, dan weer dermate kan voorbereiden dat na de zomervakantie alles weer lekker doorloopt/leest. Het is zelfs zo dat ik hoop dat volgende week een volgend interview online komt, maar beloven kan ik niks.

Maar niet getreurd. Tot dan kan je héél veel andere leuke interviews lezen! Want hea, niet de minste wilden al mee werken!

oa. Cathinca van Sprundel, Tamara Haagmans, Isabelle Paz Saldon, Emmy van Ruijven, Margreet Maljers, Greetje van den Berg, Kirstin Rozema, Christine Charliers, Kyra RutgersJackie van Laren, Sandra Berg, Petra Doom, Gaby Rasters, Emma Anna, Martin Scherstra, Anja Janssen, Maria Genova, Natascha van Limpt, Reina Crispijn, Sandra J. Paul, Mary Schoon, Chantal Claassen, Simone Foekens, Marina Folkers, zijn al langsgekomen dit jaar!

Hier vind je een totale overzicht! Ook de interviews van eerdere jaren!

En dan hoop ik tot snel. Je ook mijn instagram in de gaten houden, wat trouwens helemaal geen slecht idee is, want binnenkort komt daar een winactie! Met de auteur heb ik ook een interview mogen houden! Wie denk jij dat het is?

*** Persoonlijke opmerking***
Bloggen doe ik nu al jaren, sinds ik in Duitsland woon. Dat, samen met mijn dyslexie, zorgt ervoor dat ik schrijf- en grammaticale fouten maak. Ik ben mij bewust dat ik deze soms nog steeds overzie als ik mijn tekst nog eens nalees.
Het is helaas voor mij niet te betalen om iemand dat te laten corrigeren. Ik beloof jullie dat ik mijn best doe, en het belangrijkste is voor mij vooral boekenliefde met jullie te delen!***

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.